luni, 20 martie 2017

#09 Următorul pas



Motto: ”Niciodată să nu spui niciodată!”

Eu am un sistem de reguli sănătoase - reguli după care m-am ghidat în viață. Sunt lucruri pe care, atâta timp cât nu pot să garantez că le voi putea duce la bun sfârșit, prefer să le pun deoparte, pentru mai târziu. Și, atâta timp cât nu le dau uitării,căutând soluții pentru a le putea pune în practică, mai devreme, sau mai târziu, ele devin realitate.

Cred că deja îmi cunoașteți părerea despre ce presupune un  împrumut. Ideal este să nu fi nevoit să faci acest pas, dar este destul de greu de atins acest ideal, nu? De aceea, pentru a putea merge înainte, a progresa, a îți îndeplini visul și, prin acesta, a putea oferi lumii întregi ce ai tu mai bun de dăruit, trebuie să iei decizii. Partea bună este că, dacă te informezi corect poți lua decizii foarte, foarte bune. Pentru tine, dar și pentru ceilalti.

Când pornești o afacere, indiferent de cât de mare sau mică este, vei avea nevoie de ajutor financiar. Și de încredere. Multă încredere - știți și voi ce junglă este ”afară”. Trebuie să te încrezi în visul tău, în capacitatea ta de a reuși ce îți propui, dar și în cei care te vor ajuta pe parcurs să îți îndeplinești visul.

Am văzut un clip motivațional extraordinar! Poate în știți deja dar merită revăzut pentru că ne reamintește de fiecare dată că noi suntem prima barieră care se poate interpune între vis și realitate.

- clip via youtube -

Superb clip - admirabil OM!! 

Dar să revenim la visurile transformate în realitate. Vă propun o incursiune în viitor! Unul nu foarte îndepărtat, un viitor în care proiectul Copilărim privește deja de doi ani de zile din spatele vitrinelor virtuale către lume, oferind popas și mici bucurii pentru suflet. Acel moment înedelung așteptat, pregătit și planificat, în amănunt: achiziționarea unui spațiu în care va funcționa o mică prăvălie. Îmi place acest termen melodios: prăvălie. Mi se pare chiar puțin boem. Nicidecum înghesuit, ci intim, cu parfum de ”acasă”. Un loc destul de spațios, fără a risca să te pierzi în el (poate doar în visare, printre lucruri mărunțele și nu prea, lucrate cu mult drag și suflet). O căsuță! Mai precis, acea căsuță!

Și acum este momentul! Este acel tren în care trebuie să urci și ai o singură șansă, de care trebuie să te folosești corect, pentru a nu o rata.  Ce fac? Avantajul meu este că deja cunosc (m-am informat conștiincios) către cine să mă îndrept pentru a găsi acea soluție de creditare potrivită pentru a-mi îndeplini visul. Am găsit chiar și brokerul bancar pe care să il consult în vederea unui împrumut pentru întreprinderile mici și mijlocii. (Ok, corectez! Să o consult.)

Ce îmi doresc eu să fac este să ofer pe plan local (pentru început) și un loc fizic (în afară de cel virtual, găzduit pe internet) în care oameni mai mult sau mai puțin grăbiți să poată încetini pentru câtva timp pasul, să pătrundă într-o lume veselă, de bucurie, o lume pe care eu o clădesc zi de zi, puțin câte puțin. Și pentru acest lucru am nevoie de un imobil - după cum spuneam. Pentru a-l achiziționa, renova și amenaja voi avea nevoie și de un  credit pentru investiții.
 
Acest  credit dispune de facilitatea de tip non-revolving. Ceea ce înseamnă că, odată finalizat devine ca un ”cerc închis”. Pentru un alt împrumut de acest fel va trebui să parcurgi din nou pașii (de a stabili, alături de specialiști suma necesara pentru investiție, perioada pe care se va desfășura rambursarea și a întocmi dosarul de creditare), putând a avea astfel o imagine foarte clară asupra ceea ce urmează a fi făcut.

Atunci când îți imaginezi lucruri tu creezi realitatea. Puterea gândului este foarte mare: poate distruge, sau crea. Te poate coborî, sau te poate ridica. La fel de mult contează și partenerii pe care îi alegi pentru a putea să îți urmezi drumul frumos, găsind inspirație și motivație și oferind la rândul tău și celorlalți. Ce aș putea să spune la finalul acestei incursiuni în viitor, în timp ce îți zâmbesc de pe pragul noii căsuțe Copilărim?

 „Visează… obține cu AVBS”


http://super-blog.eu/2017/03/20/proba-9-avbs-iti-crediteaza-afacerea/



0 comments :

Trimiteți un comentariu