marți, 14 martie 2017

Felicitare calatoare de primavara - editia 11



Ma uitam cum se infoaie mugurii floricelelor prin pomisorii din zona. Este un fel de prun - cais - piersic ( fructul arata ca o combinatie intre cele trei si habar nu am daca o fi comestibil) care infloreste atat de frumos - chiar am o poza cu mine si Dodo pe undeva pe blog, in fata lui. Cred ca e totusi o specie asiatica, dar, asa cum spuneam mai sus, nu stiu inca daca o fi doar decorativ, sau fructele ar putea fi consumate.



Trebuie sa "explodeze" in simfonie de culoare cat de curand. Abia astept. Mi-a amintit de felicitarea calatoare de la editia 11, de anul trecut.



Exista desigur si o poveste... S-a intamplat asa: una dintre participante a trebuit sa se retraga, din pacate. Asa ca eu nu am avut cui trimite initial ce pregatisem daaar, Gianina facuse doua felicitari calatoare :)). Si am facut schimb ;)). Aceasta este povestea pe scurt.


La baza si plic am folosit materiale dintr-un set pe care mi l-a luat Rha. Mi se par atat de frumoase!! Floricelele de fetru lipite sunt din alt set, luat de la un magazin care din pacate s-a desfiintat - Creashop. La fel si hartia imprimata, ramasa de la un alt proiect. 


Imaginea cu copiii am salvat-o dintr-o eticheta. Serios! Mi s-a parut atat de draguta - era chiar pacat sa fie aruncata, numai uitati-va ce mutrite simpatice au cei doi ;)).


Cu perforatorul am facut doua modele de inimi (pe margini si in centrul felicitarii - in imaginea de mai sus felicitarea este inchisa complet (si se pot vedea inimioarele colorate cu rosu si alb), in timp in cea de mai jos este intredeschisa, si se pot observa formele perforate :


Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu