duminică, 12 martie 2017

Doua martisoare calatoare


Hello :)
Cum se simte martie la voi ? La mine ceva mai bine - in sfarsit i-au trecut probleme la ochi lui Dodo. saptamana trecuta a fost o zi foarte vantoasa si parca tot gunoiul vanturat de colo-colo si-a gasit loc fix in ochisorii lui frumosi. Apoi a venit brusc o scadere e temperatura si dupa o "plimbare" in ploaie l-am adus aproape in brate in casa. Fa-i baie, usuca-l... ce mai, tremura Dodo al meu de nu mai stiam ce-i face. Si nu va ganditi ca am iesit cu el tunsu-felegunsul fara haine (exact avea una stransa pe corp si un impermeabil peste). No way. Dar a fost trecerea aia brusca de la temperatura, ploaia din belsug de am stors hainele de pe noi si ... surpriza de la ochi (pe care nu o anticipasem, probabil ca ploaia a agravat-o).
Dupa vreo ora de tinut in brate si incalzit si paturica s-a calmat, a dormit.. apoi vreo cateva zile am spalat ochisorii cu comprese si ceai de galbenele si suntem fooooarte bine. Pfiu... Multumesc Doamne Doamne.!!




Uitandu-ma rapid prin nebunia din folderul "de scris" am zarit inca un set de martisoare calatoare de anul trecut - tot pictate pe baza de pluta. O floricica si o pana stilizata. Tare mult mi-au placut pentru ca ador violetul. ;))
Nu a lipsit cocorul origami [ am uitat anul asta sa trimit unul :O] si pliculetele. Mai jos sunt mai multe pentru ca am trimis mai multe bucurii odata in pachetel ;).



Ahhh mi-e din ce in ce mai clar ca nu reusesc sa trimit pachetele pana vine micul N. De fapt cred ca va trebui sa fac un pic de efort sa acopar articolele ce urmeaza a fi publicate cat e pe aici pentru ca prevad ca abia daca voi reusi sa intru sa bifez probele la SuperBlogul de Spring... :)). Am impresia ca imi place sa imi pun singura bete in roata.
Cam atat pe ziua de azi :).

0 comments :

Trimiteți un comentariu