duminică, 26 martie 2017

Surprize si bucurii pentru ziua mea de pe Facebook adunate - Multumesc -


Buna!! :)
Pe 22 martie a fost ziua mea. Am fost rasfatata de micul N cu ceva febra ... Dar chiar si asa tot iubicios a fost. Seara am ajuns si eu putin pe contul de facebook unde ma asteptau o multime de ganduri bune si urari frumoase care m-au bucurat peste masura. Planuisem ca astazi sa realizez (in sfarsit) primul filmulet din seria TPT, dar, dupa o noapte de nesomn si plecarea micului N a picat acest proiect. Poate am mai mult noroc saptamana viitoare. :D
Am adunat cateva imagini dragute pe care le-am primit pe "pagina" si am zis sa mi le pastrez aici. Va multumesc tuturor, pentru toate gandurile bune, urari, imagini si cadouri surpriza (am primit doua surprize absolut dragalase - abia astept sa vi le arat si voua... hmm cred ca le pastrez pentru filmulet..hehe). 
Cele doua cu poza mea sunt realizate de Claudia! Si trebuie neaparat sa povestesc despre interviul publicat pe blogul ei (ii voi dedica un art special) - vai cate lucruri frumoase mi s-au intamplat in ultimul timp! Multumesc!!



Micaela le-a delegat pe cele trei "amigurumite" sa ma surprinda frumos! Si au reusit ;)). Nu va spun cat m-am emotionat de tare :D.

Micaela mi-a urat frumos si pe Clubul Fanteziei, alaturi de dragalasele din poza ❥.

Am primit flori frumoase, cu dedicatie de la Gaby! Multumesc :D!! Parca m-am vazut in copilarie, cautand de zor pe sub banca de la intrarea in blog toporasi... Asa mult imi placea sa ii duc lui Mami - stiam ca ii plac tare mult (si mie imi plac ... acum ca ma gandesc, stiti ce nu am vazut anul acesta? albastrelele acelea dragute care se strecurau printre ghiocei in buchetele...).



Si o multime de flori, mesaje si desene frumoase de la Sandrel (cu matisooooori :D), Iri (irisi minunati :P), Maria (adorabil fluturasul :P), Ramona P (superb desen), Roxana (colega mea de zodie ce mi-a facut o urare superba), Irina M (si mult verde :D), Alina T (si un mesaj frumos de tot :P), Cristina (cu un coooos plin de flori), Antoaneta S (lalele in culorile martisorului si ceva dulce-dulce) si, in cele din urma dar nu cel din urma (looool ) un buchet de trandafiri de la Dna Adriana :D.




PS: L-am lasat la urma intentionat. In 2003, pe 22 martie, s-a lansat "Buchet de trandafiri" - de la Akcent. A fost foarte dragut si imi amintesc si acum cu drag de surpriza  primita prin sms. :))). 
[ si desigur cum mi-am sunat toate prietenele, profotand de cadoul de la Orange si consumand minutele - pe atunci prea putin din pacate- pe rasete si bucurie ]

Va doresc numai bucurie si multa sanatate!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu