sâmbătă, 18 martie 2017

Martisor pentru Mami


Buna :D!
Ce mai faceti? Eu ma pregatesc de cea mai frumoasa saptamana a anului (de pana acum ) - imi voi serba ziua alaturi de micul N, Rha si Ch. Yuhuuu!!
Nu va bucurati - nu scapati de mine. M-am asigurat ca voi bifa martie cand m-am inscris la SuperBlog (uneori am impresia ca ma sabotez singura .. ah nu e o impresie). LOL - era e ras. Da, eu si umorul meu fenomenal (de neinteles).



Ok, serios acum... Incerc sa intru macar cand am deadline la articolele din concurs (am prostul obicei sa le scriu din timp, dar sa nu le inscriu decat in ultima zi.. si mai prostul obicei de a schita ceva tot cam in ultima zi, sau din contra sa las ceva parte necompletata. sau poate nu e prostul obicei ci lipsa acuta de timp). Si ce legatura are toata vorbaria asta cu povestea de azi?
Hmm nu prea are, doar ca va anutam pe ocolite ca voi lipsi, dar am pregatit articole si le-am programat pe perioada asta, ca sa nu imi simtiti lipsa (hahaha). Si ca voi intra deobicei cand am deadline-uri la probele de concurs (mi-ar placea sa cred ca le cititi macar asa de amuzament - adica sa va amuzati pe seama a ce scriu, sa nu se inteleaga altceva) - si atunci voi incerca sa va raspund daca imi scrieti [ ce pretentii mai am si eu ].



Frumuselul din poza (da, am ajuns in sfarsit si la subiectul propriu zis al articolului - nu va faceti sperante, restul articolelor sunt cat se poate de zgarcite la text :P) este martisorul pe care l-am cusut pentru Mami, anul acesta. Modelul este un fragment din acest model fara nume, cules din zona Bucovinei, gasit pe blogul Semne Cusute al Ioanei Cordureau.


 Am lucrat pe o etamina alba (mai mica decat etamina normala) pe care am primit-o in dar de la prietena mea Alexuta (Ghemuletul Incalcit). Foarte migalos!! Acum ma uitam la poze si ma intrebam daca pozele le-am facut pe panza cumparata pentru o ie... 😶 .... 


Am facut chenar cu fir rosu (in punct x) si apoi cu un "snur" (alternand rosu si alb) am prins broderia pe fetru. Pe spate am prins si o za de cupru :).
Pe curand!!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ia te uita! Am ajuns la martisoare! Frumos martisor, pentru cel mai drag om. :)
Mai e un pic si e luna lui Martisor! :)
Pupici! <3 Succese!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D
Da... ce repede trece timpul :O. Suntem deja in 10 ianuarie... unde e iarna ? Unde, unde?

Ma bucur ca iti place martisorul de anul trecut. Cred ca anul acesta imi prind un snur in par si ma ofer de mine (tot sunt Martisor original) :D

Trimiteți un comentariu