miercuri, 8 martie 2017

Martisoare de 8 Martie


Buna :)!!
Martie este ca un carusel: sus-jos, stanga-dreapta. Nici nu apuc bine sa ma dumiresc incotro merg ca se schimb iar directia. 😂
Ma gandeam la un moment dat sa "inchid pravalia", sa ma retrag undeva intr-o "padure" (asa cum imi spunea prietena mea - un fel de retragere in atura departe de tot si de toate). Dar cum nu pot sa plec nicaieri, acesta ramane micul meu refugiu, un loc in care incerc sa adun bucurie, pe care sa o impart cu drag.


Martisoarele din imagini, trei la numar, sunt realizate anul trecut. Atunci am incercat ceva nou - am pictat pe pluta :P. Pare usor, dar de fapt nu este - incercati si veti vedea de ce :). Pluta nu este la fel ca lemnul. Dar chestia asta era evidenta, nu?
Cele trei au sburat pe aripile unui cocor amigurumi, catre trei fete frumoase, o mamica draga si fetitele ei minunate. Cel pe verde are un strop de rosu, pentru ca stiu ca fetitei celei mari ii place rosul. Apoi mai este o margareta pe fundal albastru, pentu cea mica si pentru prietena mea draga un strop de cer cu pasari calatoare :).
Pe curand!
La multi ani de 8 Martie!!
 

0 comments :

Trimiteți un comentariu