miercuri, 1 martie 2017

Tema #53 Martisor Quilling

Martisor Fericit!
Nu stiu pe voi, dar pe mine ma asteapta o luna pliiiiina. ;) Si nu ma refer la cea de pe cer.. hehehehe. Serios. Martie este luna in care m-am nascut, dar nici acesta nu este motivul pentru care luna aceasta va fi atat de incarcata.
Am o multime de proiecte pe care vreau sa le definitivez si la care nu am prea putut lucra in ultima luna de iarna. Nu vreti sa stiti cum arata lista mea de must do-uri. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, ea nu este exagerat de lunga, doar ca timpul. Aici este "veriga slaba". 😉
Si cum nu vreau sa fiu chiar singurica "in priza", va invit si pe voi in caruselul primaverii. Prima oprire, o provocare verde. Pentru ca toata luna este Martisor haideti sa ne reamintim ca hartia poate lua forme dragute, rulate, si cu putina imaginatie, putin efort creativ, poate deveni martisor.
Pana pe 25 martie puteti inscrie o lucrare in concurs aici, ulterior puteti inscrie oricate lucrari vreti in rubrica Ati pierdut o provocare


Avem si premii. Eu voi expedia un kit creativ realizat cu ajutorul Micaelei (Clubul Fanteziei) si un mic dar din partea mea (un orar si un semn de carte). Si are si Oana  un martisor mac special pentru unul dintre voi (broscuta Inlinkz va alege cine e norocosul).



Mai multe informatii pe pagina concursului:

http://www.provocariverzi.ro/2017/03/tema-53-martisor-quilling.html

Spor la creat !!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu