miercuri, 22 martie 2017

Bucuriile de peste an - Martie 2017 -


Buuuna!
Iata-ne la cea de-a treia editie a bucuriilor din acest an. 😌 Astazi este ziua mea si m-am tot gandit ce as putea pregati in aceasta luna inca de pe 1. Cred ca voi face ...  o pernuta pentru ace sau pentru papusi. Imi doream de mult sa lucrez asa ceva 👧
💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22-30 martie (23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este 22- penultima zi din luna ).
💛 Ce pregatesc in martie pentru voi? O pernuta dragalas (alta decat cea din imagine) - pe care o veti putea vedea pe 30 martie, cand va fi ales automat, de catre broscuta Inlinkz, castigatorul.
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :)
[martie-aprilie-mai probabil in iunie]


Pentru a va inscrie, completati formularul dupa cum urmeaza:

💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei ca luna viitoare sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊

0 comments :

Trimiteți un comentariu