marți, 28 februarie 2017

Martisor de Bucurie


Ne luam ramas bun de la Zana Iarna pana in decembrie. Intampinam primavara cu un Martisor de Bucurie cusut cu mult drag.
Am lucrat de aceasta data pe o etamina foarte marunta, primita in dar de la draga mea prietena Alexutza (Ghemuletul incalcit). Panzuca e foarte frumoasa dar recunosc ca am inceput sa vad dublu la un moment dat :))). De vina-i insa si lumina - pentru ca numai seara ce am apucat sa mai lucrez in ultimul timp... :).


Modelul este din Suceava si l-am gasit prin cautarile mele de pe blogul Semnul Cusute, al Ioanei Corduneanu. Mi s-a parut tare dragalas (seamana cu o inimioara). Am creat un chenar si am prins cu alb, pasit, martisorul cusut pe baza de fetru rosu. La spate am cusut o za din cupru care se poate prinde pe lantisor, sau cu un ac de siguranta in piept :).




Nu lipsesc snuruletul capsat pe un suport biscuit (Rha mi-a luat la un moment dat un perforator cu forma aceasta draguta) si pliculetul origami, impodobit la randul lui cu doi fluturasi in culorile martisorului.
Si martisorul de bucurie va calatori catre Maria:




Ne vedem si luna viitoare, pe 22, pentru o noua colectie de bucurii.
Nota:
Daca ai castigat bucuria si vrei ca luna viitoare sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊
Premiile castigate in lunile de iarna (decembrie 2016-februarie 2017) vor fi expediate in prima luna de primavara, martie. 💋

0 comments :

Trimiteți un comentariu