marți, 14 februarie 2017

Ganduri, aniversari si inca ceva

Buna 👧 !!
Astazi se implinesc nu mai putin de 13 ani de cand mi-a venit ideea unui proiect frumos, dedicat copilariei. Pe atunci, la ceas de seara, visam la cum vom povesti despre desene animate, despre diferite tehnici de lucru manual, sau desen; despre jocuri si jucarii, despre povesti si bunatati realizate cu drag in bucatarie, din caietul Bunicii.
Au trecut anii si abia in 2010 a aparut primul articol pe acest blog. De-astunci s-au tot adunat si .. in curand se vor face si 3000. Promit sa si sarbatorim curand cu un concurs - se va desfasura pe pagina de facebook, dar si aici. [ Mai aveti timp sa imi scrieti ce premii v-ar placea sa pregatesc!!💖 ]

Pana atunci, va invit sa participati la un giveaway aniversar frumos pe pagina de Facebook a proiectului (frate mai mic) Provocari Verzi, cu un premiu realizat de Oana (DulceaMeaCasa) - o papusica dragalasa, cusuta. Va puteti inscrie pana pa 19 februarie urmand cativa pasi simpli:
Participa la Giveaway
 Mai puteti participa si la:

http://www.provocariverzi.ro/2017/02/tema-52-covorasul-tesut.html
Tema #52 Covorasul Tesut al Zanei
(1-25 februarie 23:55)


- Felicitari Calatoare XV " Martisor" -
(4-24 feb 23:55)
Probabil ca v-ati dat seama ca am absentat cateva zile - adevarul este ca uneori planurile ne sunt date peste cap si iata ca se mai intampla si "neprevazute". Voi incerca sa public articolele pregatite (mai am putin de lucrat la ele ) cat mai repede si sa revin la "programul normal". :)
Va saluta si Dodo - este jumatate tuns (chiar daca nu am putut sa lucrez sau sa ma ocup de blog nu am stat degeaba.. nu, nu). Nu ii este insa frig pentru ca m-am asigurat ca hainutele sa acopere partea unde e tuns. Acum mai am de rezolvat restul.... dar e mai complicat fiind asa de incalcit. Oricum m-am trezi brusc cu un bebe Dodo, cu ochi mari si caprui si perisor pufos si crem :). 
Pe curand!!! 
[ nu uitati sa imi scrieti ce v-ar placea sa regasiti la premii ]

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Aniversare frumoasa!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh :* multumiiiim!!

AA spunea... [Raspunde]

La multi ani si la cat mai multe proiecte frumoase! Salutari si micutului Dodo, sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Stiu cata bucurie aduce un animalut in casa, noi il avem pe Pisic :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru Iti multumim muuuult! Sa stii ca Dodo a trecut la partea de labute... haha nu voiam sa il tund dar vad ca pot scoate o lungime buna (deci nu risc sa ii fie frig daca da inghetul) si cum el are parul des pe labute profit. Daca mai stau apoi ma trezesc ca sunt nevoita sa il tund la piele prin martie si nah :P.
Il salutam si noi cu drag pe Pisic ;P. (Dodo e pisicos, chiar rad ca uneori mai toarce - nu sforaie toarce ca matele :P - dar pisicile in general fug de el.. hahaha)

Trimiteți un comentariu