luni, 27 februarie 2017

Covorase tesute II (#52 P.V.)


Buna:)!
Ce scurt a fost februarie anul asta! Mai scurt ca deobicei!! Hehe, glumesc. Mai avem o zi si oficial trecem intr-un nou anotimp - primavara. 🌼
Zilele acestea am tot zarit mugurasi si asa frumos a fost! De faptul ca abia vezi floricele mici albastre prin ramasite de la tigari nu ar trebui sa scriu, dar o voi face. Pentru ca mi-as dori sa nu mai vad asa ceva pe viitor. Haideti, fiti diferenta!


Covorasul din imagini este facut din bucatele de material (le-am taiat cat mai micute ca sa poata fi cat mai colorat) e care le-am cusut realizand un fir si apoi le-am tesut. Este covorasul papuselelor. Daca sunteti curiosi cum puteti face si voi asa ceva urmariti-ne pentru ca intentionez sa filmez un mic tutorial. 


Am lasat intentionat bucatile de material mai mari sau mai mici (la latime ma refer de data aceasta) pentru ca voiam sa aiba un aspect mai... rustic. 
Papusica din imagini este realizata dupa unul dintre modelele create de Beth Webber pe care eu o ador - este o doamna cu un suflet atat de frumos. Sunt de fapt doua papusele mai micute decat cea pe care am lucrat-o pentru tutorialul publicat in Revista Atelierul ( Tutorial: “Zâna Pădurii – amigurumi (I)” Tutorial: “Zâna Pădurii – amigurumi (II)”Tutorial: “Zâna Pădurii – amigurumi (III)”). Cea de fata fiind Amie cea mare (pe cea mica ati putut-o vedea aici: Sortuletului Micutei). Va trebui sa fac articole speciale si pentru ele si va povestesc mai multe.



Pana una alta sper ca v-a placut si voua micul meu covoras si, daca teseti si voi covorase mai mici sau mai mari, va invit sa va alaturati colectiei dedicate din rubrica Ati pierdut o provocare de pe Provocari Verzi.

Pe maine - cand aflam catre cine (mai aveti timp pana diseara la 23:55 sa va inscrieti) va calatori Martisorul de Bucurie.

0 comments :

Trimiteți un comentariu