vineri, 24 februarie 2017

Fire Rosa "Batik" si o noua paturica

Buna!!
Va povesteam ca se impleteste incet, foarte incet dar cu multa dragoste ( ca tot este azi o sarbatoare in tema iubirii) o noua paturica. Coincidenta face ca destinatarul sa fie nascut exact pe 14 februarie (cand este alta sarbatoare pe tema iubirii). Si uite asa - astazi un strop dintr-o mare de iubire impart cu voi.

Noutatea la paturica numarul sase este firul folosit. Cred ca am mai pomenit eu pe undeva, dar nu stiu daca nu cumva am scris gresit numele. Am ales un fir in degrade, Rosa "Batik". Este un fir placut, plin, care merge lucrat cu andrele / croseta de la numarul 4 la 5. Este suta la suta acril. 
Noi am facut comanda inainte de Craciun si am primit pachetele cu fire intr-un sac rosu adorabil, insotite si de un pix, care sa ne ajute sa facem notite in timp ce lucram. Firele se vand la set (in acest caz un set este format din 5 sculuri, ambalate in punguta individuala, de plastic. Un scul are 90 de grame si la modelul lucrat de Buni ies aproape 2 "petecute" din el. 



Noi am ales combinatia bleumarin, bleu, alb - pentru ca are legatura cu echipa de fotbal preferata a destinatarului ;))). Deocamdata nu m-am apucat sa prind elementele impreuna. Estimez ca vom lucra cam 6 randuri a cate 6 petecute si sper sincer sa imi ajunga firele ramase sa o pot coase pentru ca nu mai exista pe stoc aceasta combinatie. Am cumparat 7 pachetele - deci 35 de sculuri.
Vom vedea :). 
Pe curand!! 🐞


0 comments :

Trimiteți un comentariu