miercuri, 22 februarie 2017

Bucuriile de peste an - Februarie 2017 -
Buuuna!
Iata-ne la cea de-a doua editie a bucuriilor din acest an. 😌 O editie fulger - aveti doar 7 zile la dispozitie sa inscrieti bucuriile in colectie. Sa nu va plangeti insa, eu am chiar mai putin pentru a pregati premiul. 😉
💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22-27 februarie (23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este 22- penultima zi din luna ).
💛 Ce pregatesc in februarie pentru voi? Un martisor cusut (altul decat cel din imagine) - pe care il veti putea vedea pe 28 februarie, cand va fi ales automat, de catre broscuta Inlinkz, castigatorul.
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :).
💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei ca luna viitoare sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊

0 comments :

Trimiteți un comentariu