miercuri, 8 februarie 2017

Colectia celor trei Amigu Dolls


Buna :)
Zilele acestea abia mai reusesc sa ajung la laptop. Iar cand ajung prefer sa scriu doua vorbe unei prietene sau sa schimb doua gandureli cu micul N. Nu ca nu mi-ar pasa de proiectele dragi, dar efectiv nu reusesc sa ma concetrez. Si nici la partea de creatie nu am succes.
Ma tenteaza sa dau vina pe aia, sau pe aialalta. De fapt cred ca sunt doar obosita. Asta nu ma face sa ma simt mai putin vinovata pentru ca nu reusesc sa fac anumite lucruri si nici sa ma simt ma bine fata de cei care ma inteleg. Uneori as vrea sa am superputeri ca Samantha :)).
Vreau sa va zic doar ca ieri am publicat pe Provocari Verzi un articol despre cele trei papusele pe care le-am lucrat (doua sunt deja la destinatar si a treia asteapta sa plece - cred ca saptamana asta iar am ratat trimiterea... 😔) pentru donatiile primite. Mai avem pret de 7 abonamente (3 la Copilarim si 4 la Provocari Verzi) asigurate si apoi... chiar nu stiu.
Ce pot spune clar este ca am creat alte trei papusele (v-am povestit aici putin despre ele si le voi prezenta pe fiecare in parte pe parcurs) Zana Verde Fluturas. Asta pot eu sa fac pentru a sustine proiectele. Sa scriu, sa organizez continutul blogului (si credeti-ma ca, desi am incercat inca de la inceput sa le aranjez in pagini, nu este deloc simplu sa le iau din nou la mana in aproape 3000 de articole) si sa lucrez cu drag.
Pe 14 ma gandesc la un mic concurs aniversar. Inca nu stiu ce premiu sa pregatesc. Stiu insa ca mi-ar placea sa vad 1111  pe Fb. Si cat de tare ar fi sa vad apoi un 2222 pana pe 22 martie.. de ziua mea. Eh... vise.

Revenind la papusele, preiau pozele de pe provocari cu linkuri catre fiecare papusica in parte:

- Papusica Chibi Rux Amigurumi (S.P.V.) -
- Mica (S.P.V) -
- Ran - Ghiesa Orhidee (S.P.V.) - part I  -

PS: Nu va sfiiti sa imi scriei voua ce v-ar placea sa pregatesc ca premiu pentru concursul aniversar! :)

2 comments :

Trimiteți un comentariu