sâmbătă, 25 februarie 2017

Covorase tesute I (#52 P.V.)


Buna!
Azi va povestesc despre doua covorase tesute pe care le-am reconditionat. Primul, cel in nuante de albastru, l-am primit de la Mami. Are aproape 2 metri lungime si deobicei statea peste covorul meu, facand legatura intre usa de la intrarea in camera si cea de la iesirea in balcon. Mie mi se par foarte utile covorasele acestea si au si un atu evident fara de covoarele clasice: pot fi spalate cu usurinte. Pe acesta l-am spalat de cateva ori in masina de spalat.
Daca sunt lucrate trainic nu au probleme. Al meu a avut de la inceput ceva probleme cu finisajul spre capete. De aceea acum s-a rarit in zona aceea si trebuie sa il "intaresc". Am folosit imaginea lui ca foto inspirational la tema de luna aceasta de pe Provocari Verzi, cu numarul 52 " Covorasul Tesut".



Cel de-al doilea covoras nu mai stiu exact cum a ajuns la noi. Cert e ca Rha l-a ingrijit si a incercat sa il repare pe cat posibil. Eu il folosesc pentru a "odihni" pe el filtrul detasabil de la aspirator. ;)) E maricel si molicel - perfect pentru a proteja filtrul. 


Intre timp mi-am completat colectia de covorase tesute cu unul perfect pentru casuta papusilor. Ma bucur ca s-a facut vreme frumoasa afara - am gasit si un aparat pe care sa il pot fixa pe mini trepied si sper sa reusesc sa filmez cat de curand tutorialul pentru provocari verzi - sa va arat cum am facut un razboi de tesut. Va puteti inscrie si voi covorasele tesute in rubrica Ati pierdut o provocare

Intre timp ne apropiem usor usor de articolul 3000, in aprilie sarbatorim 7 ani de blog si pe facebook se intrevede 1000 - iar de atunci ma gandesc sa fac un giveaway. Premiul sa il ofer cand implinim 1111. Ar fi amuzant. Idei de premii ?:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu