luni, 27 ianuarie 2020

Un mesaj

Buna!
Habar nu am cum si daca va iesi ceva din aceasta incercare ... dar eu incerc si ma straduiesc. Mi-am instalat special pe telefonul pe care mi l-a lasat Ralu ca sa pot comunica mai usor cu ea bloggerul. Pentru ca daca mai stau si astept mult sa reusesc sa deschid laptopul ca sa pot intra pe blog... e posibil sa ne mai citim.... la vara, in cel mai fericit caz.
Pana acum imi lipseste aranjarea in pagina, dar macar am reusit sa scriu cate ceva si chiar sa pun ... o poza. 

Va multumesc mult pentru gandurile bune! Imi cer scuze ca nu am putut scrie pana acum nimic, nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu minunatele mele peripetii legate de poluare de tot soiul si nu numai si ... implicatiile acestora. Sa zicem ca mi-am ales cu grija un moment in care sa pot zice sa sunt bine dar obosita ( la ora asta ar fi si motivat, :))) ). Asta pentru ca e bine sa atragi binele si na... cine nu e obosit noaptea? 

Nu stiu insa cand voi reusi sa mai scriu pe bloguri. Speram ca macar in weekend sa gasesc o portita dar se pare ca ... trebuie sa renunt un timp si la blog. E ... frustrant. Tot ce ma bucura e pe pauza: invatat de cant la pian, japoneza, cititul, yoga, blogurile... Cu greu am reusit sa mai strecor un pic de lucru de mana .... in decor.

In schimb am parte zilnic de urcat si coborat 88 de scari ( uneori apuc si eu o pauza cu liftul - atunci cand se poate respira in el) cu Kouki in brate si masca pe fata. Ah da... si imi exersez bucataritul - cine nu gateste nu mananca.

Bun, am ras am glumit... mi-e dor de blog si de voi. Vorba aia - atata legatura cu lumea  ce  mai aveam. Dar asta e. Vorba aceea I'll be back. Lol

Nu imi place ca nu pot aranja frumos articolul. Abia astept sa pot intra de pe laptop. Cand va fi si asta.... vom vedea.
Nu plec si nu am fost in vacanta. Pur si simplu sunt foarte obosita si nu mai reusesc ( pentru ca am foarte multe de facut) sa mai deschid laptopul. 

Va pup

Ps: raspund ceva mai repede la mailuri decat la comentarii pentru ca nu reusesc sa le aprob de pe telefon. 🙄.... am gasit la final funny faces. 😪😓 sa ne citim cu bine...si sper ca si curand.

16 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Hei, Rux! Nu exagera si nu uita de tine, orice ai avea de facut!
Te referisem la o leapsa muzicala, ca sa te mai vad!
Oricum, spor la tot ceea ce faci! Pupici, cu drag! <3

ina02s spunea... [Raspunde]

Ruxi, bine te-am citit! Ma bucur de semnul de viata... E bine sa te stim bine. Si noua ne este dor de tine. Nu-ti face griji, ne ''citim'' cand poti. Pupiciiii O zi buna!

Ella spunea... [Raspunde]

Nu stiam unde ai disparut!
Imi pare rau ca ai probleme! Sper ca totul sa se rezolve repede!
Ganduri bune si îmbratisari cu drag!
Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult :*. Cam tot ce fac momentan tine strict de supravietuire, gen: Ce mai mananc oare maine?? :)) O sa pot folosi liftul macar la intoarcere? De-astea.

O leapsa? Cu drag primesc ( daca se poate un link, ca sa il am la indemana :* ) - voi raspunde cat de curand va fi posibil.

Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s multumesc mult :*!
Eu vreau sa pot cat mai repede. E tare trist sa nu mai pot socializa nici macar aici, pe net. Ca in rest nimic - sunt omul cu masca pe figura :))))))).

As face haz ca in ultima vreme nu am mai fost chiar singura dar nu e deloc amuzant. E atat de multa poluare in orasul asta... incat iti vine sa te pitesti pe bune undeva unde e aer... dar unde.
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nicaieri. Tot in turnul de fildes cu mici excapade care mai nou arata ca sport extrem - zilnic e o adevarata aventura sa iesim afara cateva minute. Si o alta aventura sa incerc sa scot la lumina labutele lui Kouki care dupa sapuneli si spalari tot gri sunt. De a smog.

Si eu sper... ca nah, ca altceva sa fac. Adica na.. de facut eu fac ce pot eu la nivel micro ca sa nu particip la distrugerea planetei (reciclari si alte cele). Nu ma las.

Imbratisari cu drag si din partea mea. Multumesc mult pentru gandurile bune!

Suzana spunea... [Raspunde]

https://suzanamiu.blogspot.com/2020/01/leapsa-cu-muzica-speciala.html
Scuze, am uitat esenta: linkul!
Este un pic cm ermetic ce scrii si suna complet trist. Sau mi se pare?
Pupici!

CARMEN spunea... [Raspunde]

hailli-hallo 😊 ma bucur sa te recitesc.. Abia astept sa iti reiei blogul in full time 🤗 imi lipsesc articolele tale pline de optimism.
te pup si trimit imbratisari atat tie cat si lui Kouki 😘🐾

Alex spunea... [Raspunde]

Numai bine, dragă Rux și să ai numai zile frumoase și pline de bucurii! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult :*!!! <3
Intr-un fel poate ca asa este. :) Dar comparabil cu alte lucruri de prin lume.... paleste tot.
:D Sunt happy ca am reusit sa deschid laptopul un pic... desi in 1 ora mare branza nu am reusit sa fac. :))) Macar am putut sa mai actualizez pe aici una-alta... sa redescopar laptopul. Haha.
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN <3 va pupam cu drag si dooor. L-am tuns pe Kouki la fix,, a prins cateva zile calduroase pana au inceput vanturile si ploile si are parul destul de lungut. Daca mai asteptam ar fi trebuit sa il tund la piele ceea ce nu ar fi fost de dorit.

Si mie imi lipseste sa ne citim si acea... libertate pe care mi-o oferea comunicarea fie ea si virtuala... :P. Cat despre optimism... mi-l cultiv, mi-l cultiv :))). Sper...
Va pupaaaaaam!!

ps: imi pare sincer rau ca nu am reusit sa mai intru pe bloguri - dar de pe telefon abia comunic cu Ralu.. si cam atat. Mai aterizez uneori pe fb, dar nu stau :(.
Recuperam <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex multumesc tare mult pentru urare!!!! sa ne citim cu bine curand :)!!

Diana spunea... [Raspunde]

Desi nu ti-am mai dat vreun semn m-am gandit la tine destul de des. Am fost si departe de computer o luna...
Ma bucura acest mesaj al tau, dar ma intristeaza problemele cu care te confrunti.
Iti doresc sa fii bine, sa fie bine toti cei dragi tie! Pupici cu drag! Si pentru Kouki!

Orasul vostru pare mai poluat ca Brasov, care e pe locul 3 in Ro. Daca nu ma insala memoria, cred ca orasul vostru e pe lista celor care trebuie sa ia masuri urgente, preventive, sa nu riste o eventuala deschidere a "procedurii de infringement pentru poluare". Altfel spus, probabil ca vor incepe sa rezolve unele probleme... Sper din tot sufletul! De cand cu "scandalul" poluarii in Bv nu s-a mai simtit duhoarea despre care am scris la un moment dat...

ghemulet spunea... [Raspunde]

Dar whassup folosesti daca folosesti tel?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana <3 ce ma bucura mesajul. Am scris si eu un mail (poate colaboreaza yahoo hahaha) si un mesaj mai demult pe facebook ;). Poate reusesti sa le vezi :).
Multumim tare mult pentru urarile primite. Chiar avem mare nevoie <3.

Orasul nostru... :(. Nu mai zic nimic.. Sunt foarte bosita de tot. Cred ca li se rupe (ma scuzati de formulare) lor de procedura de infrigement. Ne-au terminat cu folmadehida si toate celelalte.

Realitatea este ca... oamenii nu prea mai gandesc. La cati scuipati pe metru patrat si chistoace se afla in jur - mi se pare si hilara ideea de pastrare a sanatatii publica. Numai zilele trecute ce isi scurgea o "duamna" mucii pe trotuar. De tusit cu mainile in buzunar nu mai zic.
Masinile cu motor pornit (indiferent de cate grade sunt afara si acum sunt chiar prea multe ) sunt la ordinea zilei, fumul de cum se lasa seara intra pana pe hol in casa... (si ei stiu ce mizerii ard - sunt unii care ard mobila si haine vechi si plastice... atata ii duce mintea).
Apropo de masini cu motor pornit, sunt cei de la paza (nu dau nume, unii destul de cunoscuti pe aici) care au o masina ce sta mai tot timpul cu motorul pornit .... vorba aia, ma si amuzam acum cand scriam. Fereasca sfantu' sa fie vreo urgenta ca raman fara benzina.. ah si zilele trecute i-am vazut urcandu-se urgent in masina si ma gandeam na ca au si baietii o urgenta. Cand am intors capul parcasera pe partea cealalta a drumului... la cat sa zic ... treci strada si mai faci 50 de pasi? Adica niste oameni antrenati ca ei nu aveau nevoie de masina pt asa misiune :))))).
In fine... ce nevoie avem de ...aer?

Azi am zi de plati. Mie dor sa fac articole pe blog, sa va scriu despre mici bucurii (pentru ca bucuriile se impart), sa lucrez, sa filmez scurte clipuri si... sa traiesc. Momemtan... supravietuim. Dar nu ma plang. Ma gandesc doar ca unii trec prin momente deloc fericite, in alta parte a lumii.. si imi doresc pace, sanatate si o viata in comuniune cu natura pentru toata lumea. Poate suna banal insa... ce bine ar fi.

Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Da, il folosesc :*!
Comunic cu Ralu cu ajutorul lui.
E acelasi numar de telefon, doar ca nu am cartela bagata pe acel telefon, asa ca practic nu am contactele adaugate in el (scrie-mi daca poti sa te adaug :D).
Puuup

Trimiteți un comentariu