vineri, 3 august 2012

Chibi Oana

Buna!!

Astazi vreau sa va povestesc despre prima papusica din Colectia Mini/Chibi Provocari Verzi - inspirata din avatarele facute pentru proiect si despre care puteti citi aici: Go, Go Planet!! pRovocari VERZI.

Papusica amigurumi model propriu o reprezinta pe Oana. Este crosetata cu fir de bumbac, are 9 cm inaltime. Poate avea un fluturas sau o floricica de prins in par, sau de purtat pe post de bratara (la alegere).
Colectia Mini va fi realizata in editie limitata (*maxim 4 fetite din fiecare model - Oana, Ramo, Rha si Rux).
Disponibil la comanda aici: Pravalia Copilarim pe CDB :)

* Nota: papusile nu vor fi identice chiar daca vor avea aceleasi dimensiuni si cromatica pentru ca sunt realizate manual si imi place de fiecare data sa modific cate ceva - deci vor fi unicat.

Una dintre papusele (la alegere) va merge catre castigatorul/castigatoarea provocarii verzi nu numarul 7 - Reciclarea hainelor- pe care am hotarat sa o sponsorizez:D. Am mari emotii si sper sa va placa!!
 



10 comments :

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Este geniala papusica, imi place de numai pot. Esti deosebit de talentata si faci niste lucruri deosebite ce merita sa fie apreciate si cunoscute de multa lume.
De dragul acestei minunatii am sa imi storc mintea si sa depun efort sa raspund si eu temei de luna aceasta.
Felicitari multe pentru creatie, este cu adevarat unica!
vavaly

copilarim spunea... [Raspunde]

@Copiisimame Draga mea ma bucur mult ca iti place:D!! sper sa gasesti ceva de facut care sa te faca sa te simti si bine si la final sa aiba si utilitate, sau sa fie ceva care sa te binedispuna:D
Te imbratisez!!

Paula spunea... [Raspunde]

Papusica asta e irezistibila. Daca ar ajunge pe mana fiica-mii sunt convinsa ca m-ar inunda in pupici.

Deci e musai sa particip. In momentul asta n-am nici o idee ce-am putea transforma. Dar si daca nu participam tot o sa raman cu gandul la papusica.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Paula Ma bucur mult ca place micuta ;)). Merci :D.

Apropo de transformat hainute...Eu am o gramada de idei, dar de fiecare data se intampla sa imi lipseasca materialele (desi ele sunt din belsug, se intampla sa nu am acces la toate odata). Asa ca visul meu pe moment e sa imi pot aranja pe categorii "materia prima" - eh, ce mai tura vura - as vrea un atelier.. lol.
Totusi am prins la inghesuiala o rochita si sper sa ii vin de hac in timp util... hihihih. Pana atunci mai am un proiect ce trebuie finalizat azi... (ohhh cand a trecut timpul?).
Am fugit!!!

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Draga Rux ori de cate ori deschid paginile agendei tale virtuale pasesc intr-un taram de poveste! Pur si simplu esti o minunatie de om cu idei frumoase, pline de emotii si bucurii! Te imbratisez cu drag! :*

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce dragalasa e!Mereu ma minunez de ce poate iesi din manutele tale...multumim!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Copiisimame Iti multumesc mult pentru gandurile tale bune si cuvintele care ma fac intotdeauna sa zambesc !!!
Imbratisari si de la mine :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina
ma bucur tare mult ca iti place:D!!!
pupici

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ei, trebuie sa recunosti ca papusica e copia unui model deoseit ...eu...:)) glumeam, bineinteles :)) ma bucur ca te-ai hotarat sa faci toata colectia.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa chiar tu esti modelul, asa ca...:D

Trimiteți un comentariu