vineri, 10 august 2012

Jardiniera din pet


Buna:)!!
Va mai amintiti Tema #4 "Transformarea PET-urilor" de pe Provocari Verzi? Ei bine.. acesta a fost proiectul meu - o jardiniera din pet. Am descoperit aceste pet-uri ca fiind foarte potrivite pentru un astfel de proiect - pentru ca sunt stabile si cred ca merg foarte frumos nu doar la rasaduri, dar si la plante adulte:D - evident care sa nu aiba nevoie de foarte mul spatiu.

 
Eu am decupat o parte (o laterala) si am folosit-o in alte mici proiecte;)). fundul jardinierei l-am intepat cu foarfeca si am inceput sa lipesc servetel. Mari emotii - am folosit lipiciul de orez. surpriza - tine:D.Am decorat folosind creioane colorate - se vede asa frumos pe servetelul lipit cu lipici de orez!!. Plus alte cateva decoratiuni haioase.
Imi mai lipseste pamantul... sa plantez ceva (trebuie sa ma hotarasc ce - eu as vrea o mica gradinita, dar pana acolo, trebuie sa aleg... deocamdata.




Sper ca v-a placut si poate inspirat. Provocarea respectiva s-a incheiat dar, daca aveti creatii realizate din pet le puteti inscrie in colectia pe care o veti gasi urmand link-ul de mai jos, si care se incheie tocmai anul viitor:):

4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

foarte frumoasa ideea ta!
sper sa imi fac timp sa fac si eu o jardiniera :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@casadincamp Ma bucur ca iti place!! Timpul e cam singura problema si la mine:).
abia astept sa vad cum iti iese jardiniera:D!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

minunata...si verde :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa si foarte curand plina sper eu:D

Trimiteți un comentariu