vineri, 31 august 2012

Layoutul lunii august


Azi spunem la revedere verii! O asteptam cu drag la anul, sa ne incante cu frumusetea ei, sa ne legene cu raze calde de soare si sa ne rasfete cu bunatati crescute in gradina.
Luna aceasta grafica mi-a fost inspirata de cateva brushuri sau stampilute, pe care le aveam in editorul meu de acum.. mult timp. Am avut o perioada in care faceam grafica pentru cateva site-uri de care ma ocupam si aveam o gramada de brushuri gratuite de pe internet. Nici nu mai stiu de unde sunt... asa ca imi pare rau ca nu va pot da foarte multe amanunte. Dar sper ca v-au placut - mie una chiar imi era dor de putina varietate si .. sa ma joc si cu altceva decat fac eu.:D.
Ei bine... ne vedem maine..;) - cu hainute noi si duminica va asteapta ...  o surpriza, pentru ca azi am implinit 1500 de articole - motiv de sarbatoare, nu?

6 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Abia astept sa vad ce urmeaza.

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. :) gata...

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Vai ce frumos e acesta din septembrie! Nici prin gand sa-mi traca ceva despre scoala. M-am emotionat toata si mi-am amintit ca Denissa mea merge la scoala; nu-mi dau seama cum a trecut timpul.

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. Ma bucur ca iti place! Mie septembrie de asta imi aminteste. Sunt prinsa cumva intre bucuria ca incepe scoala si partea legata de teme si lucrari si ascultari:)). Dar cel mai mult imi amintesc cu drag de anii scolii primare. Cu trezitul ala dis de dimineata, uniforma si careul, invatatorul si clasa plina si un teren de sport mare mare... care acum nu mai este.. L-au acoperit cu o sala de-aia de sport. O fi necesara si aia.. dar mie mi se pare o prostie .:D
Ii doresc Denissei sa aiba un an bun si parte de un colectiv frumos :D.

AlinaS. spunea... [Raspunde]

off Rux ma ia iar plansul de emotie; nu de amintiri ci de prezent ;)). Multumim de urari, sper sa fie asa.

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. Normal!! Doar fetita ta incepe scoala:D. Eu momentan sunt doar la capitolul amintiri: prima zi de scoala a mea, prima a lui Rha:D.
Bafta multa!!! O sa fie sigur frumos si bine!

Trimiteți un comentariu