luni, 20 august 2012

O mireasA micuta:)

Hei:)!!

Asa cum va spuneam ieri cand v-am povestit despre si aratat felicitarea, azi faceti cunostinta cu o mireasa micuta si draguta:D.

Nu pot sa va dau multe detalii, dar! pot sa va spun ca diadema este chiar numele ei scris cu sarma de modelaj, ca are 10cm inaltime, parul negru si aranjat intr-o pieptanatura foarte frumoasa, un voal luuung:D.. ah da si cercelasi perlati. Si este extrem de emotionata si imbujorata. Abia astept sa ajunga la destinatie..:D.
I-am facut o gramada de poze si mi-au placut asa de mult incat nu le voi pastra doar pentru mine. Dar, inainte de a le adauga in articol, voi inscrie si miresica aici: 'Pentru concursul de arta si creativitate'' . :)






7 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Vai ce dragalasa e!!! Nu-mi dau seama cum ai putut sa o realizezi dar imi dau seama ca ai un talent extraordinar daca din mainile tale au iesit asa ceva! Felicitari Rux, bafta la concurs si multumesc pentru inscriere :)

Gianina spunea... [Raspunde]

A,ce ideee ai avut,nu m-as fi gandit chiar la o mireasa in miniatura...avantajul tau ca stii sa lucrezi asa ceva.Bravo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru iti multumesc mult:). ma bucur ca iti place:)!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina stiu ca atunci cand eram mica imi placea sa vad papusile mirese - eram asa dragute;)). este a doua pe care o fac, mai am una (a mea) crosetata anul trecut:D

Anonim spunea... [Raspunde]

Absolut splendidă. Felicitări.

Unknown spunea... [Raspunde]

Ce frumoasă e!
Felicitări!
Și un mire pe când? :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@B.D.
ma bucur ca iti place:)
candva cine stie...:D de ce nu?:P

Trimiteți un comentariu