sâmbătă, 13 octombrie 2012

Concurs CreaShop 1 an de creatie!

Concurs CreaShop 1 an de creatie!
Acum un an aparea CreaShop ceva mai mult decat doar un magazin - eu il consider un fel de loc de intalnire pentru cei care iubesc lucrul de mana :). Este locul unde esti primit cu multa caldura, gasesti rapuns la intrebari si in afara de ce exista in magazin Oana, sufletul proiectului, face minuni si gaseste solutii pentru ce iti doresti tu. Si de fiecare data face ea cumva sa ma emotioneze - Oana  iti multumesc mult pentru raspuns:). Si... pentru ca ne-a fost alaturi inca de la inceput in proiectele noastre si ai crezut in noi si ne sustii in continuare. Multumim si la multi ani copilasului tau de suflet care face un anisor!!

IUBESC faptul ca orice as comanda vine frumos ambalat, in stare impecabila si fara miros de detergenti, tutun sau altceva, decat cel propriu obiectelor comandate. Ceea ce mie mi se pare normal, din respect pentru client (desi este destul de rar si am avut de multe ori neplacerea sa primesc colete ce duhneau a tutun, sau pareau cufundate in diferite produse parfumate si a trebuit sa astept chiar saptamani pana a putea folosi respectivele lucruri).In plus calitatea produselor este foarte buna

Eu am incercat fetru - si il vedeti in toate lucrarile mele care contin acest material (da, de acolo este cumparat:P), fire de brodat (sunt superbe, lucioase si se vad asa frumos pe fetru), hartii cu doua fete - pe care le puteti din nou regasi in proiectele mele, sau ca decor:D. Ochi mobili extrem de amuzanti (ca ai lui Patrocle). Am si materiale pe care inca nu am avut timp sa le folosesc (un sclipici foarte fin de exemplu) pentru ca atelierul meu mobil nu imi permite sa ma desfasor asa cum mi-as dori. 

Lucrarea pe care am inscris-o eu in concurs este Alina's Kimono Doll.Am avut ceva batai de cap cand a fost sa aleg o lucrare. Initial am vrut sa fac una speciala pentru moment insa timpul limitat si niste calcule care nu mi-au ieisit mi-au dat planurile peste cap. Noroc ca am avut putin ajutor cand a fost sa ma decid, de la prietena mea cu o casa dulce - se stie ea si ii multumesc:). 

De cand am crosetat prima mea papusa (Haruka ) imi doream sa fac un kimono pentru ea. Asa ca as vrea sa va imaginati putin ca sunteti mici din nou, si ca primiti cel mai frumos cadou pe care vi l-ati dorit, sau mai bine, ca reusit in joaca voastra sa creati ce v-ati propus. Asa eram eu dupa ce am terminat de realizat kimono-ul, incaltamintea si ochii papusii. Iar ea ... ea a prins viata:).

Acum cu siguranta este specialista in limba franceza (oricum era franofona si invatase sa vorbeasca in franceza in scurtul timp petrecut impreuna, doar nu era sa o trimit in lume fara sa stie o boaba- desi ar fi invatat de la Alina:P). Mi-am promis ca imi voi face si eu candva (sper anul acesta, poate chiar pentru sarbatori.. sa vorbesc cu Mosii Craciun si Nicolae) o papusica a mea...cu kimono cu tot.

Daca ati reusit sa cititi pana la sfarsit va multumesc mult pentru rabdare:). As vrea sa va invit sa vizitati galeria concursului pentru ca sunt numai lucrari minunate acolo si va veti convinge de varietatea si calitatea materiei prime. Plus ca puteti vota una sau mai multe lucrari. Eu deja ma intreb ce sa fac - si cred ca voi fi extrem de subiectiva si voi vota lucrarea care ma reprezinta si NU, nu ma refer la papusa. Sa vedem... oare stiti in ce lucrare prezenta in galerie ... se afla Rux?
Haideti si voi sa uram impreuna la multi ani  CreaShop ;).

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Multa bafta , draga mea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Multumesc, la fel! Am fost smechera si m(=te)-am votat (:D)

Trimiteți un comentariu