luni, 15 octombrie 2012

"Mini" Alexandra

 Buna!!!
Incepe o saptamana noua minunata!! Pe provocari verzi am lansat a 9-a expozitie de suflet care este SUPERBA!!!! Va rog sa mergeti sa o vizitati si chiar daca nu gasiti ceva folositor pentru voi, sau care sa va placa, faceti cunoscuta si aceasta expozitie caritabila. Florentina, Adriana  si Ana Maria au donat obiecte superbe - tema este nunta si in expozitie se afla exact obiecte pe aceasta tema!! Si banutii vor aduce caldura in casa unor copii frumosi si buni care ofera caldura sufleteasca.
Am primit vesti minunate si ma bucur tare tare mult - o sa aflati la momentul potrivit:D.

Azi vreau sa va arat o micuta papusica pe care am lucrat-o cu drag pentru Alexandra (FoamBubbles). Nu ma intrebati dimensiuni si alte cele... ca nu mai stiu  - cum a fost gata a si intrat in punguta si a plecat spre destinatie. Ea de fapt insotea o alta domnisoara ceva mai maricica (pe care o puteti vedea in ultima poza si despre care voi povesti alta data). Ii multumesc mult Alexandrei ca a avut incredere in mine si ma bucur tare mult ca am reusit sa aduc zambete - de fapt si eu sunt numai zambet cand scriu aceste randuri..
Sa avem o saptamana frumoasa !!!



Later edit: Cel mai frumos cadou - va multumesc!!


19 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Hei rux!!! imi poti spune cum faci aceste papusi imi plac foarte mult!!!! As vrea sa stiu su eu sa fac

Alex!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Catalin CodretBuna Alex! Ma bucur ca iti plac! Se croseteaza:).
Voi face un tutorial in noiembrie... dar nu iti pot spune mai multe pana atunci:). Daca vrei sa faci, sigur vei reusi :)!
Rux

Alex spunea... [Raspunde]

ok multumesc!!!!

Alex spunea... [Raspunde]

si sa nuiti te rog de Bnnerul meu!!!poti sa mil faci inainte de craciun Mil oresc foarte mult!!!
daca acum daca ai avea cat iti ia o ora sa zicem din viata ta ca sa mil faci
Te rog!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi ... imi cer scuze, am apasat din graba si laptopul meu e cam incet zilele astea (poate unde sunt si multe deschise) si in loc sa publice a sters comentariul. Abia astept sa vad papusica:D

Angi said: "M-ai omorat cu papusicile tale amigurumi.Am sa fac si eu una micuta, pentru Sofilina Am sa o postez, ca s-o vezi si tu.Pupici"

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Eiiii...ultima poza e gandul de bine "reintors" la tine :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa

da da!!! mi-amintesc mereu de prima surpriza de acest gen primita... era vorba de niste cercei cu perluta verde... hmmm ... oare cine sa fi fost??

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

:))....asa am simtit si eu :D

Alex spunea... [Raspunde]

vreau un banner ca nu ti ia mult sa l faci te rogg!!! Nu pot astepta pana la raciun va rog mult de tot cand mil faceti????????? A vrea sa fie cu mne si cu o feliciatre in mana animat desigur nu eu o poza!!!!!!! VA ROG MULT MULT!!!Vorba aia sunt n copil care vrea ceva !!1 Nu degeaba se numeste blogul "Copilarim"
IMPREUNA

copilarim spunea... [Raspunde]

@Catalin Codret

Draga Catalin, asa cum ti-am spus si pe Provocari Verzi, exista o oferta limitata si promotionala in pravalia Provocari Verzi pe care o poti vedea in bara din stanga de pe site-ul respectiv. Daca ti-l doresti atat de mult sunt sigura ca vei gasi o cale sa il procuri;).

In alta ordine de idei, un avatar nu imi ocupa in niciun caz o ora, ci cel putin 1-2 zile in functie de complexitate si timpul disponibil (daca lucrez cate o ora pe zi, poate sa dureze chiar si 2 saptamani, sau mai mult).

Daca doresti sa castigi ca premiu un avatar urmareste-ne in continuare aici pe blog, pe facebook. Vor mai fi concursuri si poate ai noroc.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta altfel, sper sa ma intelegi:).

Cu drag
Rux

ps:
Copilarim este un proiect de suflet, in care incerc sa ma bucur alaturi de cei care au preocupari si preferinte comune de lucruri pe care le stiu, sau pe care le invat singura.

Incerc prin concursurile pe care le realizez sa ofer cate ceva realizat de mine, cu drag, pasiune si suflet. Atunci cand pot si atat cat imi permite timpul.

In afara de concursuri am creat pravalia. Cred ca stii cum e, si tu faci lucru manual;)!

Alex spunea... [Raspunde]

Pk multumesc dar cand o sa fie un premiu banner
te rog sa ma anunti sa am pot inscrie si atunci cred ca o sa mil faci personalizat

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Sunt minunate!!!!!!!!!!Mult spor la creat cat mai multe minunatii:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@micaela gh

Iti multumesc mult:) Sa fie!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Catalin Codret
Urmareste-ne pe facebook https://www.facebook.com/copilarim
(e sectiunea de like - prieten al paginii).

Sau aici pe blog - vei putea vedea toate concursurile pe pagina de concurs - scrie activ cu rosu, cand e un concurs in desfasurare.

Personalizarea la avatar premiu este limitata si voi preciza amanuntele atunci cand va fi cazul. Tine cont ca este un premiu oferit aleator de un calculator. Nu inseamna ca daca participi castigi automat, dar este bineinteles o sansa:)!

Alex spunea... [Raspunde]

ok multumesc!!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

"vreau un banner ca nu ti ia mult sa l faci te rogg!"...asa se exprima noua generatie mai nou?


copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa ;)

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

Rux, asa muult mi-au placut pupuselele facute de tine, ca vreau sa-mi mai faci cadou inca vreo 5. Hai ca nu-ti ia mult! Iti dau timp pana luni, sa nu zici ca nu sunt absurda chiar. :P

Multumesc mult, inca o data!!! Ies lucruri minunate din mainile tale! Nici nu stii ce surpriza frumoasa mi-ai facut cu mititica aia roscata! Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@FoamBubbles :))))))

ma bucur mult :*

Trimiteți un comentariu