marți, 9 octombrie 2012

"Toamna se numara frunzele"

 Va povesteam acum cateva zile despre felicitarile calatoare de pe Provocari Verzi. ramasese ca voi reveni cu cateva poze ale creatiei mele - sursa de inspiratie.
In imaginea din stanga se afla stampila digitala pe care am creat-o special pentru aceasta tema "Frunzele toamnei" - colorata, bineinteles:). Ea poate fi castigata de unul dintre participantii la schimbul de scrisori, celalalt premiu fiind stampila realizata de Oana.
Ce puteti face cu ele? Le puteti folosi in proiectele voastre: felicitari, etichete/taguri, scrap etc. Avantajul este ca, fiind digitale, le puteti printa in diferite marimi:D, printre altele. Nu se pot instraina, folosi in scopuri comerciale, vinde, transforma in stampile de cauciuc (fizice, adica). Voi incerca sa le aduc si in pravalie, sper sa reusesc:D.
Iata mai jos proiectul meu:



Fiind un proiect verde am folosit materiale reciclate! in afara de cartonul special de felicitare toate bucatelele de hartie sunt ramase de la alte proiecte. Obisnuiesc sa imi pastrez bucatelele de hartie/materiale intr-o cutie pentru ca ele isi gasesc mereu un loc in alte proiecte. Si asta se numeste reciclare creativa:). Pe curand!!!

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Minunaaaat!!! Abia astept sa fac si eu felicitarea cu aceasta stampila...o ador!!1

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Hihi, si eu abia astept sa o vad:)

Trimiteți un comentariu