joi, 8 noiembrie 2012

Crosetam Zana Padurii?

Sa va aud!! :D Oh, da!! In sfarsit am reusit sa finalizez prima parte a unui tutorial in nu mai putin de 4 episoade care continua povestea inceputa in septembrie in Revista Atelierul. Astazi vom croseta mainile si corpul zanei :). Modelul dupa care am lucrat ii apartine lui Beth Webber, o doamna extrem de draguta si talentata alaturi de care am realizat un interviu pentru revista, interviu care a aparut atat in engleza, cat si in romana

Sper ca v-am starnit interesul si va las in continuare link catre articolul integral si ca bonus, clipul in care explic cateva randuri din partea superioara a mainii: Tutorial: “Zâna Pădurii – amigurumi (I)”



Nu cred ca mai este nevoie, dar voi repeta ce am scris si in revista. Acest tutorial nu poate fi republicat, vandut sau copiat. Este realizat in scop educativ - iar papusa, nu poate fi comercializata (va trebui sa ii cereti acordul autoarei in cazul in care doriti sa faceti totusi acest lucru!!)

7 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Sunt nerabdatoare sa ma apuc de lucru ( inca nu stiu cand va veni acea zi :P ). Imi place tutorialul si-ti multumesc ca acorzi importanta valorii educative, adr si a drepturilor de autor. Astept episodul urmator:d . Din ce in ce mai bine, draga mea!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa

:D Ma bucur ca iti place - abia astept sa iti vad zana cand va fi sa fie:*!!

Alex spunea... [Raspunde]

cum ai editat videoclipul ???
Papusica e extraordinara mi as dori sa ma bag si eu in provocarea asta dar nu cred ca o sa reusesc !!!
Stiu sa crosetez dar asta e fenomenala !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Catalin Codret daca ai windows xp sau vista (nu stiu daca alte versiuni au) exista windows movie maker.
- detalii nu prea am cum sa iti dau si nu am timp sa fac tutorial acum. dar daca ai programul, intra si joaca-te putin pe el. vei descoperi de ce ai nevoie:)

mai poti edita (dar nu am folosit) din cate stiu si direct pe net.
(afli daca dai un search pe google).

Alex spunea... [Raspunde]

OK MERCI

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru maiestria cu care crosetezi si pentru frumoasele lucruri care ies din mainile tale. Imi plac manutele zanei, sunt dragalase foc! Stiu si eu sa crosetez, am invatat in copilarie de la bunica mea si daca ma mai uit mult la lucrarile tale ma apuc si eu din nou de crosetat!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmen multumesc mult:)! in copilarie am crosetat putin - ceva snur de laseta si imi mai amintesc de niste servetele rotunde (nu mileuri) din picioruse - inventam tot felul. Atunci imi placea mai mult sa tricotez. De doi ani insa de cand am descoperit amigurumi nu ma mai satur de crosetat:D!
Este tare placut:)

Trimiteți un comentariu