joi, 1 noiembrie 2012

Fotoliul din scorbura:D

1 noiembrie!! Incepe a treia luna de toamna in care continua povestea tutorial inceputa in septembrie. Va mai amintiti de perdeaua aceea cu frunze?? Ramasese sa aflam ce se afla in spatele ei, in scorbura.... Sunteti gata, pregatiti?

Un fotoliu! Este un fotoliu mai mare, cu ladita de depozitare, huse crosetate si o pernuta:D. Tutorialul (care intre noi fie vorba este lung si are doua parti: fotoliul propriu zis si husa crosetata) il puteti citi integral in revista aici: Tutorial: “Scorbura misterioasă (II) … fotoliul din odaie”. Mie imi place tare mult cum a iesit si chiar vorbam cu Rha ce ce fain ar fi fost sa il avem acum cativa ani, cand eram si noi mai mici.. Totusi ma gandesc ca vine iarna, vin sarbatorile... si poate, poate dam si noi putin iama in jucarii sa aranjam frumos casuta cu papusile si facem poze dragute... hmmmm?! 
Iata si cateva poze din timpul lucrului:



Spor la creat, nu uitati sa imi dati de veste daca v-ati facut si voi fotoliu:D - il puteti inscrie in colectia "Voi Copilariti". Si pregatiti-va pentru ca urmeaza sa aflam cine locuieste in scorbura!!! Pareri?:P

4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Este dragut foc ...oare cine va sta in el?

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D curand curand...

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

e cum nu se poate ...mai practic....mi-ar trebui si mie unul, sa "ajut" papusile sa fie mai organziate :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa
e SUPER practic (vreau sa ma joc vreau sa ma joc .. dar n-am timp -lol-). :D

Trimiteți un comentariu