vineri, 30 noiembrie 2012

Layout de noiembrie 2012

Buna:)

Iata am ajuns si in ultima zi de toamna a acestui an!! Noi astazi punem grau si va dorim sarbatoare placuta daca va sarbatoriti onomastica :)!

Grafica acestei luni a fost una de joc. Am prins un fluturas (ei bine da, este un fluturas din acela de badminton) - unul cochet, ce e drept si l-am scos la plimbare prin ploaie. Se pare ca i-a placut sa se plimbe pe covorul de frunze multicolore si sa se oglindeasca intr-o balta.

Ne pregatim de o schimbare si avem mari emotii. Vom continua sa spunem povesti prin grafica blogului, desi mi-am propus sa o schimb mai rar, in functie de anotimp si cateva sarbatori.

Tot aceasta luna am terminat de spus si povestea tutorial. V-a placut? Stiu ca sunteti cativa care au urmarit-o cu interes si ma bucur foarte mult.

Acum ne pregatim sa imbracam hainute de iarna! si sa ne bucuram impreuna de un nou calendar advent, al treilea la numar! Pe celalalte la gasiti pe blog:



4 comments :

Clubul Magic spunea... [Raspunde]

Abia astept si eu surpriza de decembrie! pupi

copilarim spunea... [Raspunde]

@Clubul Magic vorba englezului ..."in the making" :D

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ma bucur ca faci hainute blogului tau ( si ca il si "imbraci" :P)..imi place mult...cat despre zana padurii, sa stii ca e in inima mea si ma simt privilegiata sa pot vedea, citi si intelege tot ce tine de "randuri, ochiuri..." plus ca filmuletele sunt pe intelesul meu...la revedere toamna...bun venit iarna cu ingerasii de zapada, voie buna si joaca.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :) iti multumesc!

Trimiteți un comentariu