marți, 13 noiembrie 2012

Particip la Swap de Craciun by Revista Atelierul

Swap de Craciun editia III - Revista Atelierul
Se aproprie sarbatorile - ah deja se simte in aer freamat de iarna, mai ales seara! Asteptam intoarcerea spiridusilor pentru ca a devenit traditie sa ma alatur swap-urilor organizate de Revista Atelierul. Dar sa nu mai lungim vorba pentru ca timpul ne preseaza si avem o gramada de treburi de rezolvat (cel putin asa e la mine). Eu m-am inscris si va las mai jos regulamentul preluat de pe site-ul revistei, in cazul in care vreti sa va alaturati:


Ce este swap-ul? Un schimb de produse handmade, create cu mult drag, între doi parteneri, aleși aleator.
Dacă dorești să primești un cadou handmade, special creat pentru tine și la rândul tău să dăruiești ceva creat cu drag, te invităm să participi la swapul de Crăciun Atelierul.
Pentru a te înscrie trebuie să urmezi câteva reguli simple. Iată despre ce este vorba:
  • Perioada de desfășurare a swapului: 12 noiembrie - 12 decembrie
  • Te poți înscrie la swap printr-un comentariu la acest articol, până la data de 25 noiembrie. Povestește-ne câteva lucruri despre tine - ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap.
  • Imediat după aceasta, te rugăm să ne scrii un email la adresa swap@revista-atelierul.ro cu numele și adresa unde dorești să primești pachetul tău. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • În data de 26 noiembrie vom anunța lista partenerilor de swap (stabiliți în mod aleator), aici pe site, iar apoi fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie.
  • Include și ceva dulce, în spiritul aromelor de sărbători - un mic desert, o ciocolățică, bomboane de pom, etc.
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poșta până în data de 12 decembrie, cu siguranță este așteptat cu drag.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi tot pe adresa swap@revista-atelierul.ro!
PS: pentru a evita vreo confuzie - am inserat in textul preluat de pe site-ul revistei link catre locul unde se fac inscrierile - ele nu se fac aici, pe blog. Have fun!!!

5 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Si eu m-am inscris de ieri!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Super:D!!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

felicitari...sa ai spor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa multumesc sa fie:D te astept si pe tine?:D poate ne intalnim prin vreun swap:))

Angi spunea... [Raspunde]

Ma inscriu la swap cu multa placere

Trimiteți un comentariu