miercuri, 14 noiembrie 2012

Tegola "Craciunul colorat"

Iata si cea de-a doua tegola decorata! (multumesc Adrianei - imi plac tare mult tegolele) In poza de mai sus prima imagine din stanga este fara blitz, iar celelalte doua din dreapta sunt cu blit si fotografiate din unghiuri diferite, pentru a se observa mai bine jocul luminii pe desen.
Si asa arata lucrarea finalizata:D! Pe spate am lipit un carton decorat foarte frumos:). Ma alatur si cu aceasta tegola ''Pentru concursul de arta si creativitate''. 

8 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Aaa,uite si frumusetea de iarna!Bravo!bafta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Hihihi, merci:)

AA spunea... [Raspunde]

Deja am inceput sa simt sarbatorile de iarna :)
Multumesc Rux, succes cu Mr. Random :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru Si eu iti multumesc mult draga mea:)!

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

Foarte frumos! Ai intrat deja in atmosfera Craciunului?
Eu trebuie sa marturisesc ca zilele trecute am pictat niste felicitari si nu m-am putut abtine sa nu fredonez niste colinde. :D

Aa... inca ceva. Cu riscul de a fi eu singura de pe alta planeta... Ce e, draga, o tegola? Eu stiam ca e o sindrila... Le pui pe casa dupa ce aduni mai multe? :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@FoamBubbles Oh da, am si eu o felicitarecu elemente pictate la activ - ne-am sincronizat se pare;)). Si colinde, bineinteles (eu le tot fredonez din vara - hahahaha mai ales cand sunt foarte obosita ma trezesc cu cate un colind:P).

Ah... nu esti singura :D.Nici eu nu stiam exact ce si cum - astea mici pe care le-am decorat eu nu stiu sigur daca merg folosite si la acoperis, dar sunt unele mai mari care sigur merg:D. Astea sunt decorative:D- le pun pe un perete in balcon.. sau la flori sa le fac streasina la polite.. hihi. (deci pot spune ca le pun pe casa florilor:D)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

imi place, esti "in mana" la tegole....sunt superbe

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa atat cat merge cu tehnica asta "adaptata" - ma bucur ca pot face si atat:D si ca am gasit o solutie:D si ii multumesc Adrianei pentru ca datorita ei am incercat:D

Trimiteți un comentariu