duminică, 15 martie 2015

Papusica Amigurumi Martisor


Buna :)!
Astazi vreau sa va povestesc despre o papusica mica mica si dragalasa. Cu putin timp inainte de 1 martie am primit o provocare minunata: o papusica "inimioasa". Exact in perioada aceea ma gandeam cum as putea sa o mai sustin pe micuta Ana. Si iata acesta a fost o parte din martisorul meu pentru ea. Datorita lui Mihai, caruia ii multumesc mult. [Am scris despre donatie aici: Expozitia de suflet - Martisoare amigurumi -]

Papusica este o chibi amigurumi (mititica - aproximativ 10cm, o masurasem dar nu mai stiu exact, pentru ca totul s-a derulat atat de rapid...). Este realizata din bumbac si parul il are in culorile martisorului. I-am creat si o cutiuta personalizata cu gemulet si a fost insotita de o felicitare cu un martisor simbolic si snurulet.


Asa arata papusica in cutiuta (sus) si interiorul cutiutei (jos). M-am indragostit de acest model de cutie - pentru jucarele micute si papusele mititele este ideala :D.


Detaliu felicitare. Este o mini felicitare in culori pastelate - martisorul este realizat din fluturasi perforati (alb si rosu) cu un glitter foarte fain (Raluuuu imi iei si mie te rog un set nou ?:P - poate citeste.. hehe) rosu cu sclipici.




Papusica fata vs spate. Pe spate are o inimioara din fetru si in fata i-am atasat o fundita crosetata. Ochisorii sunt realizati din margelute albastre. Evident papusica este unicat.




Papusica privita din laterale. :) Cutiuta are si gemulet.




Si in ultimele doua poze - inainte de plecare. La lumina zilei [ celelalte poze sunt realizate la lumina becului, dar in mod susprinzator au iesit destul de bine :P]. In ultimele poze se vede si punguta. Imi plac tare mult genul acesta de pungute - cu siguranta voi mai realiza pe viitor :D.

ps: va rog sa cititi articolul la care am facut referire la inceput. Gasiti in el detalii despre jucaria de plus pe care o voi realiza pentru aprilie. Poate va doriti un magarus. Banutii vor fi donati Anei.
Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu