sâmbătă, 14 martie 2015

Primavara - Flori - Swap - Revista Atelierul

Primavara aceasta se poarta florile
(click pentru a citi articolul)

Anca (Bo3mia) este editorul meu de la Revista Atelierul. Dar mai mult decat atat este o prietena draga pe care am cunoscut-o datorita acestui proiect minunat - revista, evident. Tot prin revista am ajuns aproape de multi alti oameni frumosi si talentati. Este o bucurie pentru mine sa reusesc din nou sa ma implic in activitatile pe care le propune revista. Deja am reusit sa pregatesc doua tutoriale dulci, despre care v-am povestit pe blog [gasiti o arhiva a articolelor aici]. Am inca un proiect tare dragut la care va trebui insa sa refac pozele si sper sa ma pot ocupa de el cat de curand si.. bineinteles am avut si o colaborare foarte frumoasa cu Ileana Carmen - creatoarea unor martisoare deosebite.
Cea mai recenta colaborare in revista este tocmai articolul cu flori pe care il puteti citi in Revista (a fost publicat ieri:D). Anca a realizat niste colaje superbe cu lucrari realizate de o parte din echipa revistei - multumim mult :D!!
 photo swap-primavara-banner.png

Am lipsit cateva editii de la swap-urile organizate de revista. Chiar mi-au lipsit:)! Asa ca m-am inscris si eu la cel de primavara :D!
Va astept si pe voi!! :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu