joi, 17 septembrie 2015

Ati pierdut o provocare - IA

Buna :)
Anul trecut, una dintre temele propuse pe Provocari Verzi a fost Tema #25 "IA"". Ideea era sa realizam o bluza gen ie, stilizata, din ce materiale aveam la indemana, sau sa transformam o ie... 
Eu aveam o bluzita - rochita de la Rha. Foarte draguta bluzita, materialul placut dar... partea din spate a suferit un accident si se sfasiase cumva materialul.

Se poate vedea in imaginea de mai sus in partea din dreapta cum se destramase materialul. Asadar m-am apucat si am desfacut bluza, am taiat partea din material cu dungi si cea de jos si... am pus masina de cusut pentru prima data in functiune. Dupa multe emotii, calcule si incercari a iesit ia mea stilizata. Initial voiam sa ii fac si manecute, dar nu am mai reusit sa recuperez material suficient.

Si o poza inainte / dupa (fara spatele iei pe care il puteti vedea in prima poza din articol). 
Pana pe 25 septembrie in rubrica Ati pierdut o provocare de pe Provocari Verzi puteti inscrie si voi proiecte legate de ii (chiar daca sunt mai vechi). Sunt tare curioasa sa vad cum ati sarvat o ie veche, sau cum ati realizat o ie stilizata folosind principiul 3R si 1O (redu-recicleaza-refoloseste original).
Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu