luni, 28 septembrie 2015

Participă la o nouă ediție Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs

Buna!!
Si anul acesta Revista Atelierul organizeaza Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs. Este un proiect superb, pe care il sustin din toata inima si la care sper sa pot participa si eu in anii ce vin (adica ii urez sa aiba cat mai multe editii :D). Nici anul acesta nu voi putea fi prezenta - dar de data aceasta dintr-un motiv de mare bucurie :D. 
Abia astept sa vad cat de frumoasa va fi aceasta editie - ce e drept cu ajutorul fotografiilor!
Iata cum puteti sa va inscrieti [ pentru expozanti ]:

Vă invităm la o nouă ediție a Nopţii Albe a Creatorilor şi Designerilor de Produs, care se va desfăşura și anul acesta în trei oraşe: Cluj-Napoca (17 octombrie - Casino Centru de Cultura Urbana Cluj, Parcul Central), Timișoara (31 octombrie-  Ambasada, Str.Anton Seiller nr.2 ), Bucureşti (TBA). Dacă eşti artist vizual contemporan, arhitect, designer de produs, creator de produse unicat, graphic designer, multimedia designer, sculptor te poţi înscrie cu drag la Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs.

Ediţia de anul acesta a Nopţii Albe a Creatorilor şi Designerilor de Produs este finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul a fost creat în anul 2012 de Asociatia Atelierul de Creaţie, iar în anii 2013, 2014, 2015 a fost finalist la Gala Societăţii Civile, secţiunea Artă şi cultură şi Impact. De asemenea, voluntarii săi au fost nominalizaţi la Gala Naţională a Voluntarilor, secţiunea artă şi cultură.

Detalii înscriere:
Participă la o nouă ediție Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs



0 comments :

Trimiteți un comentariu