vineri, 3 iunie 2016

Cand se intampla magie!


Se spune ca atunci cand iti doresti tare mult ceva, mai devreme sau mai tarziu, ti se va indeplini dorita. Cred ca v-ati dat seama deja ca mie imi plac papusile, jucariile... si mai ales cele de "colectie". De cand am schimbat ultima data prefixul am inceput sa imi "cladesc" o colectie micuta. Ceva modest, nu ma pot compara cu marii colectionari. Nu am nici buget si nici o astfel de dorinta. Dar mai ales nu am spatiu (pfff). Totusi am hotarat sa imi bifez cateva achizitii in caietelul cu dorinte. Barbie de colectie - am (incepand cu '87 chiar), papusele de portelan - am. Undeva pe raftul cel mai indepartat (si greu accesibil) se aflau doua nume mai putin cunoscute la noi: Licca Chan (un fel de Barbie japoneza, mai micuta si mai dragalasa as zice eu) si Kurhn (Barbie chinezeasca, mai maricica si mult mai frumusica.. as zice tot eu :P).

Zis si facut. Mi-am "clatit ochii" printre sute de imagini cu cele doua marci de papusele asiatice pana cand m-am oprit la una cu breton, o Kurhn cel mai probabil (dupa trasaturi), pe care o gasisem insa la Licca :)))). Si-am ramas deci cu impresia ca e japoneza, cand de fapt ea era chinezoaica get beget. Iat-o:


Si eu ma uitam la poza, ea la mine...  Ca sa va spun drept, in sfarsit imi gasisem si eu o sosie in lumea "papuseasca". Cel putin din perioada mea de breton si tunsoare ca in imaginea de mai sus. Am avut-o si la imaginea de avatar de pe facebook.. si banuiesc ca asa a aflat zana buna despre ea, a facut o minune si... fix de 1 iunie am primit un aviz de la posta. Cum pe 1 nu am reusit sa ajung, abia azi ne-am intalnit. Eu si ea:

De mi-ati fi vazut reactia (desigur, cateva persoane dragi cu siguranta ar fi vrut si poate ca isi si imagineaza cum am ramas :O)!! Zana buna mi-a soptit la un moment dat "papusica" - stiti, cand vine vorba de pachete externe care se ridica de la oficiul vama e bine sa cunoasteti ce este in pachet. Asa ca stiam ca obiect ce supriza voi primi de 1 iunie, dar.... nu ma asteptam sa mi se implineasca un vis. Acum trebuie doar sa imi mai creasca parul.. pentru ca pe ea nu o tund :D. 


Multumesc muuuuuuult draga mea Micaela :D. Ai facut un copil [ mai mare dar tot copil]  tare - tare fericit :P. Cand am deschis cutia am inteles ce ai vrut sa spui cu "fata ei" - dar pe cuvant ca nici prin minte nu imi trecea !!! 
De acum ma va ajuta in atelier - abia astept jumatatea lunii :D. Am ajutoare !! ;)


Later edit: Este vorba despre Minnie Mouse - 2014 :). Din colectia Kurhn meets Disney.

6 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Ce papusica frumoasa! Un cadou minunat pentru copilul din tine!

Gianina spunea... [Raspunde]

Eh,inseamna ca ai fost un copil tare cuminte daca ti s-a indeplinit aceasta dorinta.Tare frumoasa papusica!
Pupicei!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen da, asa este <3 :*

Anonim spunea... [Raspunde]

M-am gandit :
Papuselele tale vor ramane deseori singurire deoarece timpul tau este dramuit .
In consecința se vor plictisi grozav , devenind morocanoase ori trist -visatoare ...
Nu vor avea de la cine prelua bucuria vietii , nu vor avea cui impartasi sperantele ori aspiratiile lor ...
Cu timpul vor deveni doar decoruri iar scanteia de suflet pe care au primit-o din sufletul tau se va estompa .
Asa ca ai nevoie meaparat de un Maestru de ceremonii si implicit de o companie speciala ptr. papusile tale .
Singurul disponibil si corespunzator , chiar indicat ori indispensabil sunt EU .
Si apoi , dispun de o colectie aparte de machete trenulete electrice cu dioramele aferente constand in dotari complete de logistica (machete gari , sine cale ferata , tunel , semafoare ,peroane , relee, etc .)
Treuletele de care vorbesc au locomotive mici cu motorase electrice si garnituri complete de vagonele , astfel incat circula pe sinele mici in decorul ce imita perfect natura .
Papusile tale vor face calatorii vesele cu trenuletele mele , nu se vor mai plictisi , vor vedea lumea si poate-si vor face prieteni noi .
Eu voi avea grija de programul lor antrenant iar serile voi lumina povestile care vor incolti din calatoriile zilei .
Cand ai timp liber - desi presimt ca niciodata nu ai - poti sa te joci adica sa coordonezi si tu papuselele si trenuletele .
Asa ca iti inaintez prezenta spre analiza si decizie .

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina asa imi place sa cred ;). Cu siguranta e cea mai frumoasa luna a copilariei :D. Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Licurici Cred ca este tare draguta colectia ta de trenulete :D!!! Probabil ca le-ar placea jucariilor o lume in miscare, calatorii :).
Ai o imaginatie bogata si mult entuziasm draga Licurici :)!!! :D

Trimiteți un comentariu