miercuri, 1 iunie 2016

La multi ani, Copilasi :D !!!

La multi ani!!!
Tare mi-e dor de voi toti! Zilele astea am reusit sa intru cate putin, atat cat sa imi salvez cateva ganduri (cate ceva pentru fiecare zi in care nu am putut scrie - vor aparea deci pe parcursul lunii iunie articolele restante din mai, voi anunta si pe facebook si pe google plus). Am mai reusit sa fac ceva rapid - mi-ar fi placut sa pot face si mai mult, dar avand in vedere circumstantele (lol) ma bucur ca s-a concretizat totusi colaborarea aceasta frumoasa.
Maria si copilasii veseli au inceput saptamanat dedicata copilariei cu un atelier de pictura. Eu (si probabil colegii de generatie - mai vechi si cativa din cei mai noi:P) asociez 1 iunie cu desene pe asfalt. Ce vremuri :D. Acum nu mai exista curtea scolii... atunci era imensa si careul era tot impartitin patratele pe care le umpleam cu desene. 
Dar mai bine sa va arat ce am pregatit:


Pentru fetite am modificat un desen realizat la inceputul primaverii. Am pastrat in stanga varianta cu decor, iar in dreapta se afla varianta propusa pentru proiect, varianta care urma sa fie colorata. Desenul este inspirat de personajul Lidia in jurul lumii, versiunea chibi, ca sa ii zic asa.


Pentru baietei l-am ales pe micutul calator - plecat in vacanta, echipat cu aparat foto, un caietel de calatorie (sau harti - ce isi imagineaza fiecare), bagajul si nelipsitul zambet.

Nu am facut modificari majore, doar am pastrat contururile, am renuntat la cat mai multe detalii si cam atat. Mi-ar fi placut sa desenez si alte personaje, dar timpul nu mi-a permis. Mi-e dor sa desenez ... mi-e dor sa lucrez.. Bine totusi ca printre picaturi am reusit sa mai citesc cate ceva. Yey!!

Trebuie neaparat sa vedeti ce frumoase proiecte au realizat cei mici!! In plus va puteti inspira si din tehnicile folosite :D!! Aici puteti vedea lucrarile si afla amanunte: Atelier de pictura si desen - "Pictam copilaria". Felicitari draga mea pentru activitatile frumoase si iti multumesc pentru ca mi-ai oferit ocazia sa ma implic si eu putin in joaca voastra si, mai ales pentru ca ai avut rabdare si incredere ca voi reusi sa iti trimit desenele :D.

La multi ani Copilasi!! Sa ne citim cu drag si... sa o sa mai lipsesc pana la jumatatea lui iunie (foarte motivat!!!), va zic de pe acum.

4 comments :

MatrioshkaHandmade spunea... [Raspunde]

A fost distractie!!! Si uneori iese mai inspirat cand e fara prea multa pregatire si bibileala din timp :) ad-hoc si a iesit super :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Poate ne arati cum au fost colorate!
Sper ca esti bine!
Numai ganduri bune si pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Maria P. Sunt convinsa!! :D
Totusi data viitoare sper sa am ceva mai mult timp. Poate reusim sa punem la punct niste kituri cu tablouri mixed media sau niste mascute ;)). Probabil pe la toamna asa ca acum.... vine vacanta . :D
Sau faceti si scoala de vara ?:P

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu Aici e poza si cu ele desenate.
http://matrioshkahandmade.blogspot.ro/2016/05/atelier-de-pictura-si-desen-pictam.html
POate in timp reusesc sa aduc si pe blog poza.
Sunt ok... doar foarte obosita... Dupa jumatatea lunii ma ocup de restante. Abia astept!!!!! :P

Pupici cu mare drag :)

Trimiteți un comentariu