sâmbătă, 4 iunie 2016

Numai azi nu este maine.


Numai azi nu este maine. Lucrusoare mici spalate si calcate cu drag... si o jucarie - Catelusul Curios ;). Oare cum se vor intelege micul N si cu Dodo
Eu cred ca bine. Dodo nu se prea intelege cu cei mici. Ii e cam frica de copii si fuge. Dar sunt sigura ca va fi bine ;P.

Cadita verde (si eu am avut verde :D), termosuri (pentru apa, pentru mancare solida si pentru biberon), farfurie pentru calatorie / in "vizita" cu lingurita (facuta in RO :D) si una cu recipient pentru apa calda si ventuza (la baza).
Si un dezinfectant bio pentru camera copilului. Foarte fain - ii suport si eu mirosul (care este discret, spre imperceptibil) si vorba aceea.. eu si dezinfectantii ...... cam ca apa si uleiul. Poate fi folosit cu succes si pe mobila ;). 

Suntem "motorizati" :D. Sper doar sa ma lase teii sa ies si eu macar o data la plimbare - imi place mult caruciorul ;). Se poate schimba directia de mers din (era sa zic ghidon) maner .... e tare dragalas :D.

Si masuta cu scaunel :D. O adevarata provocare asamblarea (nu este neaparat dificil, dar nu am avut prelungire pentru "cheia" folosita la suruburi si am facut ceva bataturi la mana, haha). E super draguta si abia astept sa vad daca ii place.
Si cam atat... imi iau "vacanta". Nu cred ca voi putea scrie in urmatoarele zile. Dar, daca imi vine vreo idee, sau vreau sa va povestesc cate ceva voi nota in draft si voi publica dupa jumatatea lunii, cel mai probabil.
Pe curand!!

ps: In sfarsit vine Rhaaaaaa a mea :D.

7 comments :

coco spunea... [Raspunde]

o sa fie perfect!!!!

Unknown spunea... [Raspunde]

Astaeptam vesti :) si nastere usoara. Vad ca sunteti pregatiti cu de toate. Domnul sa va binecuvanteze pe toti.

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco chiar a fost (desi tare tare scurt) mai mult decat perfect :).
:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Irina ina draga mea iti multumim mult de tot pentru gandurile bune si urari:D. De fapt azi am sarbatorit 8 luni :) - am petrecut zile minunate alaturi de Micul N, baietelul surioarei mele Rha :).
Nici nu a plecat bine si eu abia astept sa intre iar pe usa si sa il tin in brate, sa ne jucam, sa mancam... treburi din astea, copilaresti :).
Si mai ales sa radem si cantam mult... "lalalalalala" :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza Da - chiar dragute, poate reusesc sa va povestesc despre ele asa mai pe larg. Cine stie, e cineva interesat si gaseste mai usor informatia. :D
Multumim mult de tot pentru urari !!! :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Numai ganduri bune iti trimit. Totul sa fie perfect!
Cu maaaare drag!
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu Imbratisari multe draga mea. Revin si pe aici, cu drag - doar ca acum parca sunt si mai impartita. Sa se inventeze odata teleportarea aia :D.
Pupici!!!!!

Trimiteți un comentariu