joi, 4 aprilie 2019

Cele doua "Lolite" Kurhn


Buna :) !
Cinci minute am la dispozitie sa va salut ;). Noroc ca pozele le am deja facute! Yuhuu traiasca instagramul (care uneori mai si functioneaza!).
Despre zane va spun doar ca sunt produse de Kurhn (cei care fac si Barbie.. de fapt ele sunt Barbie de China, doar ca mie mi se par mult mai dragalase). Cred ca sunt Lolite.. (de la Lolita). Nu au inca nume - imi plac tare mult hainutele lor si cum le sunt pictati ochii (fata de ochii clasici pe care ii are Minnie Kay, de exemplu). Pe papusica de mai jos deja o cunoasteti poate de aici: Lolita cu ursulet, cea de mai sus insa abia a ajuns la mine (mi-a adus-o Ralu cand a fost acasa de ziua mea). E un fel de cadou pentru iepuras (ca tot are iepuras :D, desi mi-am luat-o anul trecut. Hehe).
Cea cu ursulet are un corp clasic, cea cu iepuras are un corp articulat. Cea de mai sus a venit cu pantofiori, cea d emai jos cu papuci (pe careii poarta ursul ... haha).


Cele 5 minute sau scurs, asa ca v-am pupat!
Ja ne ! Pe curand! :)

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Tare sunt frumoase jucariile tale! Sunt si fotogenice cele doua Lolite. :)
Pupici cu drag, Rux! La buna revedere! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
Ma bucur ca iti plac <3. Sa stii ca sunt :))). Cea blonda e ceva mai mobila (are mai multe articulatii. Si imi plac tare mult rochitele lor.
Pupici cu drag!! <3

Alex spunea... [Raspunde]

Ce păpuși frumoase! Dacă le vede Sara... musai le-ar dori!
Numai bine, dragă Rux! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex sunt adorabile.. Ani de zile mi-am dorit ceva asa dragut. :))).
Sa ne fie numai bine!! :)

Trimiteți un comentariu