luni, 1 aprilie 2019

De 1 aprilie, gand de bucurie!


Buna sa va fie luna aprilie - cu sanatate si vitalitate si bucurii multe!
Acum cateva zile am resuscitat contul de Instagram. Azi am zis sa dau doua palme si blogului ca ... s-a pus praful si ca sa nu se aleaga praful... Daca in februarie nu am reusit sa sarbatorim impreuna cei 15 ani (?!?) de cand ideea unui site (care e inca idee) prindea contur si ducea in 2009 (5 ani mai tarziu) la crearea proiectului Copilarim.... (nu ati adormit nu? inca.), atunci poate ca in aprilie am putea sarbatori impreuna ... In 2010 publicam primul articol (pe 12 parca :P).
Cu energia inca pe avarie (o sa va povestesc cu umorul din dotare ce s-a mai intamplat de cand nu neam vazut, dar nu acum pentru ca 1. branza de vaci de casa si 2. cornuri ca sa nu lesin de foame), va pot asigura de buna mea intentie de a imparti cu voi mici momente surprinse de telefonul (capatat de la Ralu) care uneori merge alteori nu prea (si cum someaza de la filmulete - sper ca pana in mai sa rezolv aceasta problema, i-am instalat instagramul ). Mai mult nu prea... :)).  Ca asa vrea el. Dar e de treaba, ce sa zic.
Ei... dupa cum spuneam duty calls.
Ja ne!!! Pe curand :).

PS: Dansa e Joy (bucurie) Miyuki (fericire) ... eu i-am dat numele si habar nu aveam ce inseamna al doilea nume inainte sa il aleg. Ca sa vezi...



4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Bucurie, Fericire... doar buzele-i par cam triste!
Sanatate si spor la tot. Desi poate si o pauza ar fi buna!
Pupici, draga Rux! Numai bine si senin!

Diana spunea... [Raspunde]

Multumesc! Buna sa-ti fie si tie luna aprilie, draga Rux! Spor in toate!
Astept, cu rabdare :) , sa ne povestesti ce-ai mai facut, ce-a mai facut Kouki. :)
Imi place Joy Miyuki! :) Bucurie Fericita! Micile bucurii zilnice, adunate, conduc spre fericire. :)
Pe curand! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :D vai sa stii ca e atat de dragalasa. E mai degraba mirata :). Si imi place asa mult ca are sprancene <3. E un fel de custom - blythe clasice sunt ca cele pe care le stii deja de pe blog. Asta este o fata noua realizata de cei carefac papusile "de fabrica".
Multumesc din suflet - sanatate si spor e tot ce imi doresc.
O pauza pentru mine acum ar insemna sa pot scrie in voie pe blog (din nou), sa pot crea (de la scris la lucru de mana) fara stres, sa ma plimb cu Kouki si sa ma bucur de aer curat :D si sa citesc mult si bine...
Ma straduiesc deci sa imi iau si mici pauze pentru suflet (plus ca mi-e dor sa evadez in linistea de aici si sa ne citim cu drag si sper ca in weekend sa pot da o tura de articole <3 - in timpul saptamanii abia apuc sa intru pe mail si aici)

Pupici cu drag <3!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu multumesc mult :*!!!!
Sa fie sa fie sa fie <3.
O sa incerc sa imi fac umorul cat mai "clar" :))) in povesti :P. E bine cand pot face haz de anumite situatii... inseamna ca pot iesi din ele si sa le privesc detasat.
Ma bucur mult ca iti place si tie de JM ;))). Asa e! Micile bucurii ale zilei ne incarca pozitiv si ne ajuta sa raspandim un pic de bine si in jur ;). Caci bucuria este si mai minunata cand se imparte.
Pupici cu mult drag!!

Trimiteți un comentariu