duminică, 7 aprilie 2019

Hello, Goofy!


Buna sa va fie ziua 😊!!!
Azi e innorat (soarele a tot incercat sa isi faca simtita prezenta, dar nu a prea reusit). De dimineata am "efectuat" o scurta plimbare  sub norisori ce se scuturau asa, discret. Am "suferit" putin ca nu aveam cu ce fotografia florile frumoase pe care le-am vazut. Speram totusi sa iesim si mai tarziu (dupa amiaza) si sa avem mai mult noroc (adica sa iesim cu Mami eventual, ca sa pot fotografia). Ei... deocamdata nu a fost sa fie, asa ca profit sa va scriu doua trei cuvinte.
M-am gandit ca ar trebui sa va fac cunostinta cu ... Goofy. De ce Goofy? Intrebati-l pe micul N. El i-a daruit numele (hahahaha). Si va ramane si Goofy (in cazul in care ii voi spune si eu cumva).
Goofy (lol) este o papusica pe care mi-am luat-o anul trecut si a ajuns la mine abia acum, de ziua mea. O Kurhn. Imi plac aceste papusele si mai ales imi place sa gasesc fete pictate diferit (si are ochii altfel decat celelalte papusele din colectie). Hainutele pe care le poarta sunt tot Kurhn - seria Minnie Mouse. Are corpul articulat (Kurhn au trei tipuri de corp: clasic, articulat si un corp nou, ceva mai articulat decat al lui Goofy, de care nu am).
Sper ca v-a adus si voua un zambet (si putin soare in cazul in care si la voi e innorat).
Ja ne!! Pe curand :)

PS: Pe Provocari Verzi sunt trei teme de aprilie care va asteapta! :) Sper sa va placa si sa ne vedem si acolo cu creatii simpatice si verzi :D.

http://www.provocariverzi.ro/2019/04/provocarile-primaverii-aprilie-2019.html


4 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Îți MUlțumesc pentru aducerea aminte a temelor, foarte frumoase teme, sper să mă scot un pic din priza treburilor și să dau drumu la imaginatie și să mai plece raceala asta care ma cam tinut la pat..
Multe Salutări !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof multa sanatate si timp pentru proiectedragute si verzi :).!!!

Diana spunea... [Raspunde]

Cand am citit numele Goofy in titlu, pe blogroll, m-am gandit la un pestisor! :)) deci am zambit instantaneu, si-am continuat sa zambesc vazand papusa. :)
Zile senine iti doresc, Rux! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))). De fapt el se referea la Goofy al lui Disney. Nu ma intreba DE CE? :)))
Am si o Daisy pe acelasi principiu si o Pluto... si chiar si o Donald (in asteptare) si o Mickey.
Dar ea chiar este imbracata in hainutele lui Minnie (e o serie de papusele Kurhn Minnie Mouse).
Si Daisy la fel (o sa o aduc si pe ea pe blog) si Mickey e o Minnie Mouse doll... :)))
Doar Pluto e de fapt o LOL .. primita in dar de ziua mea :))).
Pupici :*!!

Trimiteți un comentariu