luni, 2 martie 2020

"Cine sunt eu?" - Gregg Braden


Buna!!
Azi de dimineata a inceput seria de "lectii" alaturi de Gregg Braden la care m-am abonat. In principiu eu stiam de existenta acestor filmulete. Sunt chiar curioasa in ce masura voi revedea informatiile pe care le-am accesat in trecut - m-am bucurat insa sa le gasesc cu subtitrare si ma grabesc sa impart si cu voi aceasta descoperire. Puteti viziona prima parte a cursului gratuit aici: "Cine sunt eu?"
(va puteti inscrie aici).

Iata si citatatul ales de mine pentru azi, un motto pe care l-am gasit pe site-ul care gazuieste aceste lectii:


Acest articol este inscrisin tabelul gazduit de Zina pe minunatul blog cu Povestiri pe scurt, in Serialul ”Citate favorite”. 😊

Ja ne! Pe curand!!

Later Edit: O idee foarte buna via Suzana - canalul de Youtube al  lui Gregg Braden. Daca aveti timp, vizionati seria realizata in colaborare cu Gaia. :D

12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place cum scrie Braden. Si mai am de citit o gramada. Poate la vreo postare viitoare. Iar citatul este perfect adevarat!
Multumesc pentru reamintire, draga Rux!
https://www.youtube.com/channel/UC1s4h_N2io3pEoF84id1a-Q Canalul lui de YouTube. sa fie aici!
Pupici si o saptamana minunata!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie. Si imi place cum gandeste. :D
Am citit doua dintre cartile publicate de el: Suntem creati cu intentie si Efectul Isaaia.

Ma bucur ca am vazut ca aincarcat pe canalul de Youtube seria realizata pentru Gaia. E geniala..... Am vazut cate ceva si abia astept sa o vad pe indelete.

Pup cu drag <3
Sa ne fie bine si cu sanatate :D.
Muah!!

daurel spunea... [Raspunde]

Foarte interesant si de folos!
Multumesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@daurel ma bucur tare mult!! Cu drag :)

Diana spunea... [Raspunde]

Da, da! Asa e cu fericirea! :)
Sa fii fericita iti doresc! <3 Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :* si de la noi acelasi gand bun <3!!!
[azi am reusit sa fac un ghiveci - mancare, dar restul proiectelor, ca deh as vrea sa fac totul intr-o zi, a trebuit sa le vad amanate... totusi am reusit sa scriu articolul:D - nu am ratat intalnirea cu voi si asta e minunat!
Pup cu drag!!

Oprea Carmen spunea... [Raspunde]

ce citat frumos, sa nu uitam sa-l aplicam niciodata!

Zinaida Strinu spunea... [Raspunde]

Am urmărit cu interes mai multe filmulețe de-ale lui Gregg Braden. Are un mod interesant de a privi omul și lumea, e o abordare pozitivă, aș spune.
Mulțumesc că împărtășești cu noi, dragă Rux!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

De-a dreptul grăitor acest citat ales de tine 🤗
Deci trebe să dăm fericirea mai departe dacă vrem ca "bumerangul" ei să se întoarcă la noi.. :)
Să ști că din punctul meu de vedere, pentru mine personal, aceste teme au picat ca un balsam pentru sufletul meu sătul de atâtea știri și vești triste care au bântuit aceste zile pretutindeni, și simțeam că vreau ceva, vreau altceva, și Slavă Domnului că a venit. Pentru asta îți Mulțumesc din suflet, Rux, că ai împărțit cu noi fericirea 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Oprea Carmen asa ma gandeam si eu. Ce le mai uitam uneori :)!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zinaida Strinu da - imi place foarte mult acea doza de pozitivitate, cum imbina stiinta cu credinta si mai ales imi plac mult descoperirile despre care povesteste.
Am pe laptop mai multe filmulete (am vazut o parte din ce a facut pentru Gaia - deja sunt republicate pe youtube, deci accesibile). Am rezonat cu multe lucruri pe care le spune... incerc sa fiu increzatoare ca oamenii vor alege calea buna (dupa cum arata tabloul trebuie sa ma straduiesc mult.. hahaha).
Imbratisari cu mult drag :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof nu trebuie sa ai asteptari cand imparti fericirea, dar serios, de fiecare data cand am impartit fericirea am simtit-o si mai puternic. Exista desigur si oameni care in loc sa se bucure se straduiesc sa te faca sa suferi si sa iti stea in gat fericirea... :)). Dar nu ma pot abtine.... pentru ca ma gandesc ca daca pot face inca un om fericit, sau sa ii fac ziua mai frumoasa, atunci merita.

Trimiteți un comentariu