joi, 31 decembrie 2020

Arashi - Party Starters

 

Buna!

Iata-ne ajunsi in Ajunul Anului Nou! Pentru astazi am pregatit ceva foarte potrivit, pentru trecerea dintre ani. Probabil ca titlul v-a ajutat sa va faceti o idee :).

Imaginea colorata este, deasemenea, in tema (sau teme, de ce nu). Mi-a placut foarte mult. Un fel de Yin si Yang stilizat.


Party Starters este numele piesei pe care sper sa o ascultam impreuna astazi. Ea da si numele celui de-al 58-lea single din cariera formatiei Arashi. 

La miezul noptii, formatia intra in... hiatus. Da. Nu se stie exact cat de mult va dura perioada de pauza, dar cu siguranta, ne convine sau nu, ea este binemeritata. 

Single-ul trebuia sa se lanseze in iunie, dar au fost ceva evenimente (prin lume) si a fost mutat in octombrie. Piesa face parte si de pe cel de-al 17 lea album lansat in cei nu mai putin de21 de ani de activitate neintrerupta ai formatiei. Album This is Arashi  a aparut acum, in luna decembrie. 

Iata videoclipul:


Piesa este cantata aproape integral in engleza. :) Ei, dupa cum ati observat, daca ati mai ascultat piese de-ale lor, deobicei au un fel de japo-english (adica predomina japoneza, dar ici colo sunt presarate cuvinte in engleza, uneori si in alte limbi straine, de exemplu: spaniola). Ei bine, de data aceasta, procentul este inversat (dar, exista si o piesa 100 in engleza ).

Si iata varianta cu versuri:


Sper ca v-a placut! Sper ca ati dansat (sau veti dansa), ca ati fredonat (sau veti fredonat), ca v-a binedispus (si ca o va mai face). 😍

Va doresc un an 2021 minunat, cu multa, multa sanatate, ca-i mai buna decat toate! Si sa trecem in noul an cu zambetul pe buze, cantand si dansand :)!

Pe.. anul viitor 😋!



6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Frumos-frumos!
Multumesc pentru culori si muzica, draga Rux!
O seara minunata si un nou in care sa-ti implinesti dorintele cele mai secrete!
La Multi Ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana La multi ani !!! Cu sanatate si bucurii <3.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Îmi plac mult ! Tot ce vine din Japonia parcă vine dintr-o lume de pe altă planetă...diferă totul de ceea ce se întâmplă pe la noi ! Inclusiv în muzică !
Mulțumesc frumos pentru muzica din prag de An Nou !
LA MULȚI ANI !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza asa-i? E ceva cu totul diferit. Alta viziune...Ma bucur tare mult ca i-a placut. Mi-am propus anul acesta sa povestesc mai despre piesele lor, despre filmele pe care le-am mai vazut, sau cartile citite. Sper sareiau si studiul.

Te pup cu drag!
La multi ani :)

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Doar privind clipul chiar și fără sunet, și tot îți transmite o dispoziție plăcută. 😇
Prin felul lor entuziast foarte molipsitor, culoare și mesajul transmis; nu poți să spui decât că este ceea ce trebuie..
Mulțumesc pentru articol !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof ma bucur mult ca iti place. tocmai mi-ati dat o idee.. :D

Hihi

Trimiteți un comentariu