miercuri, 7 septembrie 2022

20.... la mana. 12 la clip.


Buna!

Cred ca am mai spus de muuuuuulte ori povestea asta. Dar, ce mai strica inca o data? :))) In 2002, cand a ajuns Dodo la noi, avea 2 luni si jumatate. Asa ca am hotarat cu Ralu, sa ii face musai si o zi de nastere. Si am stabilit ca aceasta sa fie pe 7 septembrie (dupa calculele noasre cam asa ieseau 2 luni jumatate, in plus 7 avea o semnificatie speciala pentru ea si, automat si pentru mine. Haha. 

Asa ca azi... se implinesc 20 de ani de cand s-a nascut Dodo (aproximativ, lol). Si... cum facebookul mi-a readus aminte de acest filmulet dragalas, am zis sa il impart cu voi. Si l-am urcat direct, pe blog, casa nu ma mai complic - inca nu stiu cum voi face cu youtube. Sper sa il vedeti.

In rest, azi am terminat un curs si sunt foarte fericita. Am sa va povestesc si voua cat de curand pot! :) Poate va tenteaza ... m-am inscris la mai multe, ca sa ma re.... cum sa zic, sa ma reconectez cu latura mea creativa neglijata, sa depasesc obstacolele crescute in ultima vreme din oboseala, amanari, frustrari cauzate de limitari si neputinte (lol), etc. Sper sa mearga tot asa si sa ma repozitionez cu succes pe orbita creativa. :))))

Pe curand!!

La multi ani, Dodo, oriunde ai fi! Te iubim!!💙

 


PS: poza de azi, de la salcamii lui, cu luminita lui, de la Mami. 💙

4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Uneori desprinderile sunt necesare, pentru a face loc la altceva.
Acel altceva deja exista! Si sper sa te bucuri de prezent, chiar mai mult!
Mereu natura genereaza semne spre bucuria noastra. Si e tare bine
sa vedem acea 'luminita'!
Pupici si seara buna, draga Rux!❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Dragul de Dodo! 💕
Mie mi-e greu sa vad poze si filmulete cu sufletelele care au traversat Podul Curcubeu - e ca si cum mi-as rasuci un cutit in rana - dar de uitat, nu-i uit! Isi au locul lor in inima mea.

Succes la reintrarea in atmosfera creativitatii! Pupici! 😘 ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana .. pentru ca nu avem decat prezentul... nu-i asa?
Daaa.. e tare bine sa vedem luminita.
Imbratisari cu mult drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana oh.... asta e un filmulet atat de vechi.. eu as vrea sa reusesc sa le gasesc pe cele super vechi (primele )
Am filmuletele din ultimele noastre zile impreuna. ASta apropo de cutit in rana - nu ca mi-ar placea asa ceva. Le-am facut atunci tocmai in ideea ca le vom vedea dupa ce vom trece de acel hop. Dar ... stii, oarecum si omul rational care se lega de orice clipa. Daca le-am revat? Da.. pe unele... atunci.

Dar inteleg la ce te referi. Pe de o parte e bucuria aia ca poti revedera - ca in filmul asta, f amuzant si apoi e acel gol... pe care nu il poti umple material... sa materializezi cumva golul acela.

Iti multumesc mult - eu ma straduiesc. Ma simt f bine cand lucrez. si am stat atata timp deoparte din multe motive incat mi-a facut rau, efectiv, Deci, cum sa zic, e necesar sa creez. :)

Te pup cu drag !!

Trimiteți un comentariu