vineri, 16 septembrie 2022

野性のENERGY - Wild Energy

 


Buna!

In sfarsit.... am ajuns si eu la laptop. De vreo 2 zile il vad asa in trecere :))). Cum sta el cu clapeta ridicata si ma asteapta. Am vrut sa va scriu zilele astea despre niste covrigi super buni pe care i-am facut de curand (am si poze - lol ), dar n-am reusit. Nu-i nimic, zilele acestea reusesc eu. 

Am terminat ce era super urgent de terminat (azi noapte pe la 5... dupa care m-a trezit la 7 ceasul de pe telefon - am reusit performanta sa atipesc dupa -amiaza vreo 45 de minute insa). Asa ca teoretic, dupa ce termin si cu rosiile (am reusit sa mai luam cat pentru 2 sticle - spera optimista de mine) sunr cam in grafic si ma pot dedica si studiului si blogului. 

Am terminat si primul curs, am primit si diploma si am facut si proiectul pentru el. Yup... am cam consumat energie... si ajungem la piesa aceasta. la care mi-a zburat azi gandul... :))). pe cand contemplam posibilitatea de a o mini atipeala de amiaza.

Pe cand a trebuit sa cam pun japoneza pe pauza (si sper eu sa scap de pauza asta cat mai curand), ascultam muzica (stiti ca eu ascult Arashi)... si am dat si peste un radio online, care prinde posturi de prin toata lumea. Ei, pe mine ma interesa Japonia... si uite asa, gasisem vreo doua posturi faine de la ei, pe care ma tot plimbam cand era vreo piesa care ma agasa, mutam pe celalalt post, lol), Cu ocazia asta am descoperit cativa artisti japonezi care mi-au placut. La unii mi-a placut o singura piesa, la altii mi-au placut mai multe.

Una dintre piesele care mi-a placut este B'z / 野性のENERGY. Unde B'z = numele formatiei si 野性のENERGY (Yasei no enerugī) = Wild Energy.



Din cate am inteles, piesa a aparut prin 2003 si este cel de-al 35 -lea single al formatiei. Mie mi-a placut foarte mult si clipul (ascultam pe radio si am cautat apoi pe youtube si gasit jumatate din clip -cred ca l-am vazut si intreg pe undeva, dar nu mai stiu unde, oricum piesa este faina).

Ca sa fiu sincera, nu este chiar genul meu de muzica (lol) - ma duce cu gandul la Iris, putin.. Nu? Si de la Iris imi plac doar cateva piese (ma refer la genul acesta de cantat un pic din gat). Dar piesa asta mi-a placut. Si, cum pentru mine scoala tot pe 15 septembrie incepe pentru mine... automat mi-am reamintit clipul.

Cam asta... deja ne apropiem vertiginos de maine... :D.

Pe curand!!

7 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Suna bine cantecul! Mi-a placut.
Ooo, dar muncesti, nu gluma! Sper sa iti iasa cat mai mult suc de rosii curat!
Spor la ce faci tu pe acolo! Pupici cu drag! 😘 ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult! :D
Si mie mi-a placut :)

Ieri am incercat sa adorm si eu la o ora rezonabila :))))). Intai l-a apucat pe Kouki plimbatul. Apoi a trezit-o pe Buni duduiala de la mezanin (avem club de noapte suntem smecheri) si s-a speriat ca nu stia ce se aude... Apoi Kouki s-a alertat ca aveam un tantar in camera... dupa ce am reusit sa il fac tapet, mi s-a facut brusc asa de foame ca a trebuit sa imi fac in miez de noapte ceva sa rontai. Probabil combinatie de oboseala plus vreme de afara (ploaie, s-a facut brusc frig.. alea alea). :))))) Asa ca la 3 eu coceam.

Doamne Ajuta. Daca ies doua sticle (din acelea de lapte - le mai stii? trainice...) sunt super happy. Mai am facute anul acesta inca vreo 15. Slab de tot dar asta am avut :)sau 17... :O. Oh deja ma apropii de 20 :))))))
Bine ca mai am vreo 6 sticle de anultrecut. Haha

Merci mult! Am reinceput sa desfac cutiile pe care le-am improvizat in graba cand au venit cei mici in vara (ca sa fac loc .. lol) si sa reiau proiectele.. usor usor se aseaza ele lucrurile. Mai greu e cu rabdarea ca in momentul in care reusesc sa mai misc cate ceva imi vine sa nu ma mai opresc pana nu termin :)))))))))))) Ceea ce evident nu ar fi indicat. Haha.

Te pupaaaaam. Eu si un smecher mic care se odihneste... :))))

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Felicitări pentru toate reușitele (absolvire curs, proiect, diplomă, suc de roșii, ațipeală...❤) !
Nu știam formația dar posibil și pentru că nu sunt pentru muzica de acest gen...
Cred că ai nevoie de mai mult timp pentru suflețelul tău, ce zici ?
Pupici ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza iti multumesc :*. Atipeala cred ca a fost cea mai benefica. Dar si restul au fost foarte importante pentru mine, fiecare in felul ei :))).
Nici eu nu stiam formatia - ascultand radio-ul mi-a placut insa piesa. Mi-am notat si eu cateva cuvinte pe care le intelesesem si am avut noroc ca pe aplicatie aparea numele formatiei si am reusit sa gasesc astfel pe youtube. Nu este insa complet clipul (cred ca l-am vazut totusi pe alt site atunci intreg pentru ca imi amintesc ca in partea a doua mergeau pe scena si cantau.).
Mi-a placut si mesajul (din cate am inteles din traducerea in engleza - in fine, japonezii au mereu mesaje pozitive prin piesele lor, desi atunci cand citesti traducerile te cam pufneste rasul, in prima faza).
Cred ca ai dreptate :))))))). Adica sigur ai. Am nevoie si se scurge timpul asta cu o viteza de zici ca mereu e fugarit.
Cred oricum ca trece mai repede ca inainte. Eu am telefonul meu vechi (care nu e smart, e generatia aia prima cu camera, dar cu taste) in care imi tin cartela. Faa e ca el e setat la ora noastra a Romaniei.Setare automata. Ca asa era inainte si arata cu vreo 15 minute in urma fata de cel digital de la laptop, sau de la smartmobilul pe care il folosesc pentru poze :))))).
Interesant nu?
Pupici cu drag :)

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Great blog

Rehoboth spunea... [Raspunde]

Excellent
Thanks

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rehoboth
Thank you! Good luck with your organic project!

Trimiteți un comentariu