vineri, 9 septembrie 2022

"Ma’amalade sandwich Your Majesty?"

 


Cum sa vorbesti despre Regina la trecut? Intodeauna mi s-a parut.... nemuritoare. Si anul acesta ne-a daruit alte cateva momente... de neuitat. Sa le revedem, impreuna.



4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

A fost un simbol... Am sentimentul ca lumea a ramas in labele "progresistilor"... N-ar fi impiedicat ea nimic din ce urmeaza, dar fiind acolo, regina, era... o iluzie de speranta. 😊

Pupici! ❤

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ai dreptate, credeam că așa va fi tot timpul, o Regină, că timpul are alt sens pe acolo...
Dumnezeu s-o odihnească în pace !
Mi-a plăcut "joaca" din filmuleț (ca și interiorul ales pentru filmare..)!
Urmăresc, zi după zi, toate evenimentele perioadei de doliu, pregătite (de Regină cu timp înainte) ca să arate lumii un regat bine organizat...
Îți doresc o seară liniștită !
Pupici !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianainca mi se pare ireal.
Nu prea am stat eu pe net zilele astea, dar am zarit la un moment dat ceva spus cred ca de o sosie a Reginei. Spunea ceva de genul ca Regina era Regina (fara specificatie a Anglie). Cam asa este.
Se sterge o lume care avea ceva elegant, natural... de bun simt...
Imbratisari cu mult drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da... am vazut si eu cateva franturi (e imposibil avand in vedere ca se profita la maxim de subiect) pe ici pe colo. Dar nu am incercat sa stau departe. Cred ca a organizat totul foarte frumos - dar nu am putut sa ma uit. am vazut insa fotografii tare frumoase, despre care nu stiam (cu catelusii, sau din diverse etape ale vietii).
Iti multumesc si eu iti doresc la fel:)!
Pupici cu drag

Trimiteți un comentariu