luni, 12 septembrie 2022

O bascuta pastelata

Buna!

Cum ati petrecut weekendul? Eu mi-am luat o mica pauza (initial de nevoie - sambata a fost foarte aglomerat ).  

E cam tarziu, asa ca ma grabesc sa scriu doua vorbe, sa nu treaca ziua, pana apas eu pe publica, hahaha. Bine ca am zarit cand faceam back-up de pe telefon pozele acestea, din 23 iunie 2021 (scria la numele lor, ca altfel nu mai stiam cand au fost facute, hahahah). 

Ah ce greu ma concentrez - m-a pircat o ganganie de picior si initial nu mi-am dat seama (eu am mare vointa - nu ma scapin, lol) si crezand ca e de la manseta pantalonului am dat cu degetul de doua ori.. atat i-a trebuit. Sa vezi acum "mancarici". Dar nu ma las. Numai ca ma concentrez mai greu.



Am facut bascuta aceatsa acum un an, pentru Mami. E un fir in degrede extrem de frumos. Am un scol mare si practic unde am ajuns acum, firul incepea un alt registru - pe galben. chiar ma gandeam ca din acel scul se pot face 3 basti total diferite. Din cauza degradeului. Am mai avut si alte fire in degrade dar era uniform, acesta este special.


Mie mi se pare tare haioasa. si evident poate fi purtata in nenumarate feluri (nu am apucat sa fac poze cu model - dar cine stie, poate odata am sa o imprumut special ca sa fac cateva poze). 


Firul este destul de subtire, am incercat sa alternez mai multe tipuri e picioruse (si simple si duble) - ca nu fie nici foarte deasa, sa nu suiere nici vantul prin ea, vorba aceea :)))). 

Avand in vedere faptul ca in ultimii ani a fost un lux sa evadez creativ, pentru mine acest proiect intra lla categoria lux :))). Amintire clasa intai. Hahahaha.

Si... ma bucur ca am reusit sa fac cateva poze atunci - si ca am dat peste ele (inainte le aveam grupate, dar daca nu am avut laptopul e nebunie mare) ca sa pot imparti cu voi aceasta mica bucurie.

Pe curand!!

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E frumoasa bascuta! Imi plac si culorile!
Imi plac bastile tare mult, dar cand imi asez una pe cap...! râd cu lacrimi toti cei care ma vad! 😂 Imi place sa cred ca n-am gasit basca potrivita! 😂
Pe curand!
Pupici! ❤

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi plac la nebunie culorile, Rux! Recunosc ca as fi adaugat si o florica crosetata. Ar fi aratat chiar discret! Cred ca este purtata cu infinita placere! Multumesc pentru imagini!
O zi frumoasa sa ai! Pupici!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))))
Ma bucur mult ca iti place! :D
Mie imi place sa bascute pe care sa le poti purta in mai multe feluri. si date pe spate (ca niste fesuri) si pe o parte, sau pe frunte ... etc.. :)))) si nu cred ca am facut doua basti sa fie la fel. :))))

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana firul este fenomenal! Am facut la un moment dat si cu floricica.. sigur o bascuta in degrade galben-portocaliu (mi se pare ca ii spusesem ceva curatusca si avea si un cozoroc micut - crec ca e la Ralu.. lol). Si mai aveam parca o palariuta flapper cu ceva decoratiune.
Daca mai fac una din firul asta o sa incerc sa fac si cu floricica. E foarte interesant firul, in sensul ca, oricat te-ai stradui, modelul cromatic nu se va repeta. Nu e ca la degradeul obisnuit (cu care am mai lucrat) unde patternul e repetitiv. Cred ca mi-ar placea sa imi fac o vestuta din acest fir (mai am 3 sculuri, dar fiecare e diferit... :O)

Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu