duminică, 25 decembrie 2022

Craciunul cu Rukkusu.


La noi a fost Party in toata regula. Am impodobit si brazii lui Rukkusu - pentru poze, cu decoratiunile create in primele 24 de zile din decembrie :). 
A reusit ca in poza de sus (si in felicitarea de la finalul articolului) sa se vada aproape toate decoratiunile create (nu se vad cadoul, si sania origami pe care nu am mai adaugat-o eu in cadru). Daaaar, pana una alta, ne -am distrat si au iesit poze dragute, pe care vi le voi arata in cele ce urmeaza. 


La imaginea de mai sus, am lasat textul bagat de program pentru ca am centrat-o eu prost si imi taia globuletele - in plus mi se pare ceva mai clara decat multe altele :).



Si un pic din paturica mea, craciunistica, primita acum un an (parca.... vai, nu mai stiu, haha).Oricum, funny facts: globuletul cu zapda sin spargatorul de nuci (nu soldatelul din dreapta) au suferit accidente - la unul s-a spart sticla (de aia are bula aceea) si la celalalt o bucatica din coroana :)). Asta pentru ca Mami ii alesese cu mare atentie sa fie ok... eh... dar sunt ok. :D Ca mie imi place de ei.



Doua poze cu efect vintage mai sus - imi place cum se vede fulgul folosit pentru calendarul de anul trecut, sprijinit de instalatia mea cea noua :) .





Va trebui sa rezolv si cu lumina, cumva.... dar pana una alta, sper ca v-a placut sa revedeti decoratiunile in braduti de data aceasta - mie cu siguranta mi-a placut si lui Rukkusu (care abia asteapta o costmatie noua, hahahaha).



Craciun Fericit !!! 

6 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

O, ho, ho, ho!
Ca la finalul unui film capodoperă, se realizează fotografii cu toți actorii ! Minunat aranjament !
Să ai sufletul plin de Lumină ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur mult ca iti plac :) Cand am scris articolul l-am programat si pe cel de diseara (pentru calendar advent - bonusul de Craciun :))).
Intre timp... am reusit sa pun instalatia in brad si, desi ma tot gandisem eu sa impodobesc cu decoratiunile mici e lemn primite de Mos Nicolae.... cele cateava agrafe de hartie pe care le mai aveam, au ajuns la fix ca sa agat in bradut decoratiunile facute de mine anul acesta :O!!!
Inca nu imi vine sa cred. :O
Am in bradul brad toate decoratiunile facute de mine (si cea cu castana). Cu mici exceptii:
- cele origami pe care le-am pus in cutie
- candy cane verde (cea cu menta care ti-a placut) - am agatat-o in cel mai micut brad artificial)
- turturele de zapada - in urmatorul bradut ca marime,
- trenuletul - e in decorul cu bradutii
- cele doua betele de zapada, steaua coronita cu ingerasi, saniuta mica si cele trei lumanarele in bradul artificial primit de la Mami - care este ca brazii mari ai lui Rukkusu, doar ca un pic mai nins)
- clopotelul care sta agatat de sabia Spergatorului de nuci, langa bradul de la mami.

In rest... toate decoratiunile in pomul mare. :)))
Pupici cu drag! Chiar il simt mai luminos!!

Diana spunea... [Raspunde]

Chiar daca numai vremelnic, decorul e super! Dupa "sedinta" fiecare merge unde a fost repartizat. 😊
E frumos acolo, la voi!
Imbratisari cu drag! ❤️ Pupici! ❤️
Craciun fericit!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana initial ma gandeam sa fac asa un locusor magic, dar daca ai fi vazut cum pica ba una, ba alta. generand efect dominooo...
Am scos in schimb azi si origami-urile (Saniuta in care am pus ursuletul bleu al lui Rukkusu si darul :D) asa ca trupa e completa (desi un pic imprastiata prin toata camera.
Sa stii ca e atat de bine incat nu imi vine sa cred.... as vrea sa fie asa mereu :D
Puuuuup cu drag !!
Craciun Fericit!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Cât de frumos a împodobit Rukkusu! Arată minunat toate ornamentele adunate așa într-o singură poză.
Sper că ați petrecut cu bine acest Crîciun și că Moșul v-a adus tot ce v-aâi dorit!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si mie mi s-a parut asa un moment minunat! Mai ales ca au stat pana la urma toate in poza... la locul lor. :D
Duminica aia am pus luminitele si decoratiunile in pom. Ieri am scos si cele doua decoratiuni origami pe care le pusesem intr-o cutie sa nu se strice cat termin eu de aranjat si le-am asezat si pe ele langa bradutul artificial.
A fost bine pentru ca am fost acasa impreuna si a fost liniste (cu mici pocnituri pe afara dar nimic de speriat) si cald in casa si aer curat (cat sa pot aerisit ziua) afara... a fost cum era pe vremuri viata in mod normal - un ritm firesc. Acum nici duminica nu mai e asa :)))).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu