luni, 5 decembrie 2022

Decoratiunea Cizmulita.


Buna!

Iata ca a trecut si prima zi din saptamana - acum, acum e miezul noptii si Mos Nicolae isi incepe calatoria. Rukkusu a primit azi o decoratiune cizmulita, pentru ca aceasta a fost tema zilei, pentru Calandar! Numai bine, poate ca Mosul cel bun ii va lasa un dar in ea. Chiar si o nuleiusa e buna - facem din ea.... o bagheta magica :D.

Aveam eu multe idei (printre care si una mai veche, pe care nu am reusit sa o materializez si pentru mine la vremea respectiva - voiam sa ii fac niste sosetele/cizmulite groase :)))). Poate, cine stie, pana bate ora 12.. daca nu, cu alta ocazie. Pana una alta, i-am facut o cizmulita cat mai clasic cu putinta (in sensul comercial.. cred - rosie cu alb, hahaha).



Am folosit fetru rosu - subtirel si destul de batos. Fetru alb, mai moale si putin mai gros, ate (le vedeti in imaginea de mai sus), ac si foarfeca si lipseste creionul cu mina alba, din setul pastel, cu ajutorul caruia am trasat conturul. Am trasat pehartie forma cizmulitei - am vrut sa arate putin altfel decat cele pe care le gasim in magazin.



Am taiat doua bucati de cizma din fetru rosu si le-am cusut una de alta cu feston. Apoi nu am mai facut poze ca am uitat :))))). Eram atat de prinsa de momentul creativ, incat telefonul a somat. Am mai folosit o mica decoratiune in tema Craciunului (cred ca o am de vreo 10 ani, hahaha de pe vremea cand exista Creashop) si pentru a prinde decoratiunea cizmulita in brad, am folosit.... sa vedem daca ghiciti din ce am facut gaica aceea :D Nu va mai dau indicii :))))).
Ma uit cum trec minutele si ma minunez.... :O. A luat-o ceasul la galop. asa ca las si eu vorbaria si va invit sa o insotiti pe Rukkusu la sesiunea foto:






Oh, dar se pare ca Rukkusu nu a venit cu cimulita goala, la intalnirea cu prietenii ei bradutii. Nu, nu... si nu va inselati. familia bradutilor s-a marit cu un membru. :D





Iar Rukkusu,, foarte fericita ca i-am facut asa hainute grosute, sta in zapada, la povesti, cu cei patru prieteni ai ei si... cu cizmulita.
Zapada e alba, pufoasa si .... aerul curat!



Si-am incalecat pe-o sa si-am plecat sa fac fila de calendar!

Sa va aduca Mos Nicolae multa sanatate - stiu ca nu se vede in papuci, dar maine de dimineata sa stiti ca e acolo si sa fiti recunoscatori pentru darurile invizibile si atat de pretioase :D.

Ok, ok si ce mai vreti voi... :D - asa mai vizibile, ca, nu-i asa... oameni suntem. Hahaha.

10 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Felicitări pentru cizmulițe 👍
Dacă o să mai stea mult timp Rukkusu în pantofiori prin zăpadă, o să te roage să-i faci și ei ceva călduros ca cizmulița roșie și ceva pentru mănuțe...😃 deocamdată nu a zis nimic, așa ca Moș Nicolae să știe că ea este cuminte și ascultătoare...😇
Pupici ❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Mi-ai amintit ca am pe undeva fetru!
Imi place decorul de numa'! M-am tot gandit daca am pe undeva ceva poze cu peisaje de iarna, dar nu-mi dau seama. :)) Imi fug gandurile in o mie de directii.
Familia bradutilor e tare frumoasa! Rukkusu le povesteste despre ce-si doreste de Mos Nicolae. 😊
Agatatoarea pare facuta din inel de plastic sau... elastic de prins parul. 😊
Pupici si spor la ce vrei sa faci! ❤

MNiko spunea... [Raspunde]

De cele mai multe ori si pe mine mă prinde momentul creativ si uit de pozele din timpul lucrului. Mai am noroc uneori cu domnișoara cea mare care vine să facă pe fotograful.
Rukkusu e super încantată de compania brăduților și de zăpadă. Îl așteaptă pe mos depănand povești?
PS: Agătătoarea de la cizmuliță e un elastic de păr?

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza iti multumesc, dar sa nu te auda... ca e deocamdata doar una si aia ... decoratiune :)).
Sunt ghetute (pantofiorii i-am pus bine :D) - dae da, deja m-a rugat ... dar ce sa fac daca e timpul asa cum e? :)) Sa mearga centrala, se face cald si poate se dilata, Timpul.
De Mos Craciun facem cumva sa primeasca un Ingeras - ca asta e tema urmatoare.

:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana eu am vrut sa ii fac si cizme (cu talpa insa nu m-am descurcat, niste fetru gros si tare ar fi fost bun... dar ioc.
Si mie imi place - chiar l-am ales special pe acesta pentru azi. Si eu incercam sa imi amintesc acelasi lucru... daca si unde as mai gasi poze sau un calendar cu imagini potrivite. De minte nici nu mai zic, zburda intr-o fericire...si imi consuma energia. haha.
Si isi doreste ea... si eu imi doresc :). Si bradutii.. si Kouki. Vai ce de lucruri am maine de facut. :)) Stai ca tocmai m-a trezit gandul acesta, ca ma luase somnul. Fusese o pauza de muzica (a revenit intre timp).

Sa stii ca agatatoarea e facuta din ceva care are legatura cu imaginea de fundal :D Hihihi. ASta e asa, un indiciu.


Pupici cu drag!! Si tie la fel! Abia astept sa ajung pe pagina sa il salut pe Bo! Mai am cateva omentarii si imediat merg (si apoi la somn)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko unde mai pui ca atunci cand esti pe fuga, nici nu mai ai timp, nu? Esti norocoasa si fericita - intotdeauna mi-a placut sa fac activitati creative cu ai mei (dar prin natura profesiei, mai ales dupa ce am intrat la scoala... abia la lectii ne mai vedeam, haha - desi prin generala mi-a facut Mami o hartaaaaa... ohohoho :D tot incerc acum sa o atrag un pic in mrejele creative :) - chiar, poate reusesc sa o fac ceva cand e si ea aici si o pun sa faca poze.
Da, il asteapta si povestesc (mai ales ca acum familia bradutilor s-a reunit :D).
Nu e elastic (acum stau si ma intreb ce elastice de par se mai gasesc, probabil ca voi va referiti la acelea de cauciuc mititele, nu? )
Este ceva de la un calendar (indiciu in plus fata de cel de mai sus, la comentariul Dianei :D).

Pup!

MNiko spunea... [Raspunde]

Dacă e de la calendar, nu poate fi decât o secțiune din arcul acestuia.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko dap :D! Chiar asta e :)!

Suzana spunea... [Raspunde]

Superb ti-a iesit. Te admir pentru miniaturizari. Eu nu prea le reusesc, nu ca as fi incercat prea multe.
Iar fotomontajul este super!
Pupici si spor, draga Rux! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca nu imi propusesem, la inceput. Pur si simplu s-a nimerit :)).
Cel putin in afara de Con, care a iesit mai maricel.
iti multumesc mult si ma bucur tare ca iti plac!!

Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu