vineri, 23 decembrie 2022

Ingerasi cu sclipiri de sclipici.

Buna!

De cand am vazut tema, nu stiu de ce, dar m-am gandit ca as putea face ceva pentru varful bradutului. Clar, un varf... Apoi mi-au picat ochii pe sarmele plusate ce se vedeau „apetisant” (😅 ) de sub masa, unde le pusesem peste minunatele mele puzzle-uri, inca neinramate.


Am doua poze absolut fantastice (glumesc, evident) din timpul lucrului. Am facut un fel de coronita stea astfel: aveam sarma plusata auriu (mai micuta decat cea normala, pentru ca taiasem pentru agatatoarea de la semineu din ea) si una argintie intreaga - le-am infasurat una in jurul celeilalte, si capatul mai lung, ramas, dupa ce am rasucit cumva combinatia rezultata ca un fir de telefon (pentru cine mai stie cum arata, 😅)l-am trecut prin „firul de telefon”. A rezultat o coronita, care s-a transformat in... stea.


Dupa care m-am uitat fericita pe tema si am vazut sclipici... Si am avut un moment de genul.. „ah... stai.” Dupa care am plecat sa caut, sclipici, evident. Si in sertarul de sub sclipici, mi s-a lipit efectiv de mana o punguta cu figurine perforate. Eu stiam ca sunt braduti micuti... Am adus „prada” in sufragerie, intrebandu-ma ce sa fac eu cu bradutii aceia... cand colo, printre ei... ingerasi. :O

Asadar, chestiile alea nedefinite de mai sus, sunt ingerasii acoperiti cu sclipici si lasati la uscat :))). Rezultatul este:


Si evident ca in poza de mai sus. la ingerasul din dreapta, sclipiciul refuza sa cooperze (Diana stie...). Ah si am uitat sa spun ca am lipit ingerasii cu banda dublu adeziva (dupa ce i-am dezlipit de pe ce ii lasasem sa se usuce, intregi - si sa mai zica cineva ca nu se intampla minuni!).


Nu i-am facut agatoare pentru ca efectiv nu aveam de ce - se fixeaza de varf (dar chiar si asa, se vede ca Rukkusu tine decoratiunea, folosindu-se partea centrala a acesteia.



Si iata-i in brad - adica iat-o, pe decoratiune. Dar bucuria cea mare (nu a lui Rukkusu, ca ea e blurata) este ca se vede sclipiciul pe ambii ingerasi :))).


Sper sa va placa si voua!

Ja ne!


8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dulcica steluta! Arata nemaipomenit!
Unde va sta in bradul mare? Sper ca tot in varf.
Pupici! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana In bradul brad... nu cred as vrea sa pun un ingeras pe care l-am facut pentru bunicul meu si care, dupa ce el a plecat, a ajuns la mine, inapoi. Asta daca se deschide usa aia :)))))).
Insa in bradul mare al lui Rukkusu sta foarte bine :D. Ma gandesc ca dupa ce termin cu bradul nostru si ce mai e de facut maine, sa o pun in bradutul ei.
Puup

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă coronița stelută. Aarată de parcă cei doi îngerați si-au împletit puterile în ea și acum o așează cu grijă în varful bradului. Felicitări.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ooo, ce îngerași drăgălași !
Felicitări din toată inima !
Rukkusu stă ca o micuță "cloșcă" cu grijă ca să nu cadă micuții ìngerași din vârful bradului !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult !
Cred ca ingerasii au facut toata treaba - erau oarecum lipiti de hartia pe care i-am pus ca sa aplic sclipiciul. Nu credeam ca se vor dezlipi asa usor si... intregi. Mici minuni.
Pupici!!

ps: si daaaa sta asa bine in varful bradului !!

Diana spunea... [Raspunde]

Imi plac ingerasii sclipiciosi! ❤ Pare a fi Cupidon, in oglinda! 😊 Cu puterea dragostei ridica steaua si lumineaza Calea.
O decoratiune perfecta pentru un varf de brad! Migaloasa tare si aceasta, dar foarte frumoasa! Felicitari!
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Sa stii ca am avut ceva emotii cu ei - sunt prinsi cu banda dublu adezica de baza(adica de coronita stea). Pare insa ca le place unde stau si sper sa ramana asa mult timp de acum incolo :).
Lui Rukkusu i-a placut mult cand a tinut coronita pe mana, dar si mai mult, cred, atunci cand am asezat-o in varful bradului. hihih
Pupici cu drag!!
Multumesc mult :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Uite nu ma gandisem la varianta Cupidon (chiar ca si ei au aripioare - dar si sageti.. hihihi).
Ma bucur mult ca iti place - si ca nu sunt singura treaza la ora aceasta. Acum ma pregateam sa termin (am stat sa imi fac tema pentru maine cand sunt multe de facut si sa fiu eu sigura ca e facuta... am avut asa o revelatie dupa 12 noaptea, haha). Acum o sa o si programez si articolele (sper sa nu fi scris bazaconii ca mi s einchid deja ochii de somn).
Puuupici!!!

Trimiteți un comentariu