miercuri, 21 decembrie 2022

Miercurea fara cuvinte - Ornamente de brad (grupa 3)

 


🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 13 „ Trenulet ”
🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 14 „ Om de zapada ”
🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 15 „ Poinsettia (Steaua Craciunului) ”
🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 16 „ Ren ”
🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 17 „ Mos Craciun / Elf”

🎄 Calendar Advent 2022 - Ziua 18 „ Coronita ”




Episodul 273 de la Miercurea fara cuvinte gazduit pe blogul-poveste Floare de Colt. Joc de imagini, initiat de Carmen.


❆❆❆


Tema: 
📷  Ornamente de brad, realizate in perioada 13-18 decembrie, inscrise la Concursul - Ornamente de brad  🌲 - 🎄 
 
⛄⛄⛄


-📷 mai multe episoade 📷-

12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

le-am admirat și la postările zilnice pe fiecare în parte, dar ulțumesc că mi-ai oferit ocazia să le mai văd încă o dată. Superbe.
Happy WW

Suzana spunea... [Raspunde]

Deosebit colectia. Anul acesta vei avea un bradulet ornat minunat!
Sa nu le arati si in pom!
Multumesc pentru noua inscriere, draga Rux! Pupici si Happy WW!
😘❤️

Daurel spunea... [Raspunde]

Sunt reușite.
Sărbători cu bucurii!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult :*!
Sa stii ca pozele astea pentru MFC au fost facut toate intr-o sesiune foto speciala - chiar ma gandeamla un moment dat ca as fi putut face o poza in plus cand am lucrat obietul, dar apoi mi-am dat seama ca tocmai asta mi-a placut :))) sale iau un pic la mana si sa fac poze. Cred ca cea mai mare provocare va fi sa le prind pe toate in poza :O
haha
Pupici
Si happy WW (w de la weekend ca e aproape, haha)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca ma tot gandesc la lucrul acesta. De pe brazii lui Rukkusu cam aluneca (asa sunt ei facuti) - Probabil cateva le voi pune in bradul brad, dar ma gandesc sa fac un bradut in care sa le pun pe ele ( poate unul amigurumi, dar mai mare .. hmmm)
Cu drag - nu am apucat sa comentez inca :)
Pupici ! Happy WW

copilarim spunea... [Raspunde]

@Daurel multumesc frumos :) sa fie cu bucurii si sa avem si sanatate multa :)
Happy WW :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Hi, hi, hi !
Ce m-au distrat primele foto: că niște soldăței, cuminți, aliniați și cred că tu le-ai strigat ceva, erau toți atenți la tine ! Pe urmă, s-au împrăștiat în număr mai mic, fiecare după afinități, nu-i așa ? Rukkusu a fost mulțumită că au reușit cu toții cu aranjamentele...
Pupici ❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Frumos set de ornamente pentru brad!
Aici vad mult mai bine Steaua Craciunului - e minunata!
Pupici! ❤

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Am observat că e așa, m-am gândit și eu să te imit, dar eu le pun în brăduț să le pozez cu Martinel și nu le mai dau apoi jos să fac poze separat sau poză de grup.

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza le-am zis „sa nu carecumva sa mai cadeti/miscati/ suflati ” pana fac poza.... ca daca nu!!!! :))))))))
Glumesc :)
Mi s-a parut o idee super tare sa incerc sa impodobesc bradutii cu mai multe decoratiuni odata - stii, forma lor nu prea permite sa stea impodobiti - multe decoratiuni aluneca, desi au sistem de prindere. Si cand am vazut la Mniko ideea de grupe de cata 6, care se mula cumva pe Miercurea fara cuvinte, m-am gandit ca e o ocazie foarte buna. Le mai luam si eu la o tura de poze, le revedeam, ca altfel ar fi ramas in cutiuta.. :)).
Rukkusu cred ca e multumita - mai putin de faptul ca nu a iesit luna asta din uniforma. Dar daca stau sa ma gandesc i-a prins bine ca i-a tnut de cald si.. e chiar draguta costumatia. O sa imi fie dor de ea... Ma gandeam ca de Craciun sa o schimb, sau de Anul Nou. dar apoi am zis daca tot a stat aproape toata luna in costumatia asta, mai sta asa si pana la final si de pe 1, vom mai vedea.
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti plac :*! Si mie imi lace mult de toot cum a iesit steaua - ma intreb daca as putea monta asa ceva pe suport de brosa ... (pe asta nu, dar una la fel - trebuie sa vad exact cat de mult intra in spate perla din mijloc.)
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Daaaa si se vede super frumos in bradutul acela - brazii acestia sunt superbi, dar multe dintre decoratiuni aluneca din el, chiar daca au sistem de prindere. E mai mult facut asa pentru decor (si se impaca foate bine cu pompoms, fetru, poate margelute in stilul fulgilor - in general chestii care se cam agata in tepii aceia.
Ma gandesc sa imi fac si eu un bradut crosetat (de mult vreau asta ) - am un con de la bomboane de acum multa vreme, care cred ca s-ar preta pentru asa ceva. Dar mereu apare cate ceva: ba nu amfire, ba nu am timp, apoi ba nu am fire iar ... :))))

Trimiteți un comentariu