joi, 22 decembrie 2022

Rosu si Verde ( si putin alb ) - decoratiuni.


Buna!

Astazi, Rukkusu a adaugat la colectia ei de decoratiuni de brad, doua candy canes. Acadele, cred ca se spune la noi, nu? De cand am vazut tema cu bomboanele, m-a ramas gandul la acadele.
Apoi m-am bucurat mult sa vad Rosu... sau Verde, cu si intre ele (hahaha). Nu siu cum, dar am vazut o oportunitate - sa fac cele doua decoratiuni.



Pentru cea mai mare (care are si agatoare) - am folosit doua sarme plusate. O bucatica alba, ramasa de la alt proiect si una rosie, sclipicioasa (din aceasta am facut si agatatoarea, la capatul drept).


Pentru cea de-a doua acadea (mai de... menta, ea asa, de felul ei), am sacrificat o agrafa pentru hartii, de culoarea verde - pe care m-am bucurat din suflet (ca un copil) sa o gasesc in cutiuta cu agrafe - unde era singura.


Nu i-am facut agatatoare, pentru ca ... sta si asa - dar .. visam sa fac asa ceva, de cand am vazut mai demult o mini coronita decorata cu candycanes in miniatura. Si ma tot gandeam cum sa fac si eu.


Acestea sunt cele doua decoratiuni (daca ma gandesc bine, ar fi mers si la tema cu bomboane, dar.. nu conteaza - la fel cum si acelea ar fi mers foarte bine, la tema de azi rosu/verde) - ce potriveala. 

Ja ne!

ps: repet rugamintea ca, daca este ceva urgent sa imi lasati un mail cu subiectul ...urgent ca sa il pot localiza mai repede vreau sa trec prin toate si sa le acord atentie, nu doar fugitiv si, dupa decalajul de miercuri (total nedorit, bine ca a trecut!) am acumulat restante. Iar in offline, nici nu vreti sa stiti. Incerc insa sa vin la intalnirea cu adventul - respectiv art zilei (si sper sa reusesc sa va trimit diplomele si felicitarile pana de Craciun).

8 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Descopăr că și mie și lui Rukkusu ne place acadeaua cu mentă (se bucură ca un copil, dă din piciorușe de drag...) !
Reușită este și cealaltă acadea dar, totuși, menta rămâne favorita !
Pupici ❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Arata excelent! E mai mult decat clar ca maine voi dori sa-mi cumpara catva astfel de acadele. :))) Imi plac mult de tot! Da, stiu, sunt aproape chimicale, dar imi place gustul - si-apoi... trebuie sa ma adaptez la noile "tendinte": suta la suta chimicale. 😊
Pupici! ❤

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce coincidenta cu sarmele plusate. Mi-a trebui ceva sa gasesc cum se numesc, ca nu mai aveam ambalajul. Da, seamana cu acadelele!
Buna ideea! Trebuie sa mai caut plusate, ca se pot face multe chestii simpatice din ele.
Pupici si o zi frumoasa azi, ca tot e trecut de 12!😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Sârma plușată mi se pare și mie salvatoare în zilele astea aglomerate. Mai ales că se pot face obiecte deosebit de frumoase cu ea. Îmi place și ideea cu agrafa de birou. Într-adevăr, nu-i trebuie agățătoare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza de cand am vazut ca exista doua variante m-am gandit la asa ceva - iti imaginezi ce bucurie pe mine cand am descoperit aceasta agrafa (singura) - speram macar la una cu rosu... dar rosie nu am gasit niciuna - le-am folosit pentru decoratiunile de brad, hahaha. Si mie imi placeau bomboanele After Eight. Odata...

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da chiar - erau si bune.... acum daca nu mai tolerez zaharul iese din discutie, insa yummy. :D
:))))) tenditele astea....
Eh, dar stii ca poti face acadele si acasa? Din zahar ars? :D
Sau bombonele. :D
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si eu uitam mereu. La inceput le ziceam șenile :))) dar sarma plusata mi se pare mai rezonabil (cand nu uit.. hahaha).
Eu mai vreau pe maro.. :O si nu am mai gasit de unde am luat. :(
Pupici cu drag !!

ps: am vazut asa in fuga articolul in reader - cum termin de raspuns la mesaje merg sa vad :D Abia astept!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii ca a fost! :) Si proiectulde astazi s-a bazat tot pe ele (azi fiind in 23 vineri). Si imi place asa de mult - mai ales ca sta in bradut - chiar ma tenteaza sa il las si de sarbatori...intr-unul dintre braduti - sigur il mai scot la pozat, vedem atunci.
La agrafa cred ca se poate face o bucla mica in capatul drept ca sa poata fi transformata in cercei - sau charm. Dar eu nu aveam clestele cu varf rotund - habar nu am unde este si nici timp sa experimentez. Insa asa, ca idee.

Pupici!

Trimiteți un comentariu