duminică, 18 decembrie 2022

Rukkkusu si Coronita.


Buna!
Mi-am luat un covrig si Kouki s-a asezat alaturi -il impartim. Dupa ce scriu articolul, am de gand sa merg sa fac ceva de rontait - nu doar ca am fost foarte lenta zilele astea (ca un fel de ceata care ma apasa pe frunte, si nu e doar oboseala - cine stie „vremea/vremurile”) dar am avut si episoade de ... foame :))))). 
In fine, sa revenim la oile noastr, adica temele 😁. Astazi a fost despre coronita - chiar o asteptam cumva, imi place mult sa fac coronite mititele. 


In poza de mai sus, coronita e bluarata - ma concetram sa intre toate in poza - chiar si un pic din globuletul de la Mami, primit ieri. Brazii mari nu prea si-au revenit - nu-i nimic, imi amintesc putin de brazii de pe Bran, de cand eram eu mica - care de mult nu mai sunt (taiati..).


Cu chiu cu vai am reusit sa prind si brazi si coronita si papusa si imagine in cadru (cel mai mare bradut dintre cei mici se tot uita dupa umarul lui Rukkusu - sa se asigure ca se vede; m-am amuzat teribil si asa l-am lasat.


Coronita sta in brad - e usoara. Am realizat-o crosetand cu un fir de culoarea fildesului si decorand cu niste strasuri care au banda adeziva pe spate - vad ca s-au prins bine. La sistemul de prindere am folosit singura margeluta de lemn verde pe care o aveam. 😁


Eram asa de incantata ca Rukkusu statea singura in picioare, fara ajutor, langa brad, incat nici nu mi-am dat seama ca in poza de mai sus inclinasem asa ult telefonul, incat coronita abia se mai vede :)))).


Rukkusu a tinut mortis sa ne arate ca pana si bradutii mici pot sa stea langa coronita (si ea pe ei - hahahahha).


Eu eram inca foarte incantata ca sta singura in picioare, langa brazi, ca nu cade nimic.... si au tot stat - ar mai fi stat, dar am zis sa mai incercam si ceva mai grupat, pentru filele de advent. Cel mai mult mi-a placut poza aceasta:


Totusi, nu se vedea prea bine tocmai coronita, asa ca am folosit-o pentru calendar pe cea de mai jos, care este aproape la fel.


Am vazut ca tema de maine este fulgi - culmea este ca initial voiam sa fac ca niste fulguleti la coronita - dar mi-ar fi trebuit un fir mai subtire. Ca aici: Impodobim Bradul VII. Ce-ar fi fost?

Totusi... voi vedea ce va mai fi si maine. Daca va fi plural, sau va fi singular... sau....

Ja ne! 

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Cred ca mi-ar place si o brosa asa, poate ceva mai micuta. Arata tare frumos. Mi-ar placea sa incerc asa ceva. Numarul de petale e voit sau asa au iesit?
Bravo, Rux! Pup. 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana s-a nimerit sa iasa asa (am fost atenta doar sa fie nr par de ochiuri pe cerculet). Nu aveam clar nici model nici nimic...
Am lucrat pe un inel de la sticla de carpatica de plastic (deobicei le facem pe cele de la bidoane). Sigur ies si pe cele mai mici, dar nici nu aveam la indemana (si sa scot acum unul de la borsec nu prea ma incanta....). Dar poate o sa incerc cu alta ocazie.
Pup cu drag :)!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Coronița este minunată 👍...parcă Rukkusu a obosit puțin cu echilibristica asta de prezentare...❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza isi revine ea, oricum mai repede decat noi :)))). Din fericire coronita nu este foarte grea :D
Pupici :*

MNiko spunea... [Raspunde]

Superbă coronița. Pare foarte delicată. Rukkusu e încântată de sedința foto. Ai surprins niște cadre deosebite!

Diana spunea... [Raspunde]

Pozele, ca de obicei, imi plac foarte mult! E ca si cum Rukkusu misuna pe acolo si aranjeaza lucrurile. 😊
Coronita e minunata - imi place si combinatia alb-rosu. Imi aminteste de-o prajiturica, dar n-o pot "identifica" acum. 😊
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii... o fi pavlova :))))) Nu stiu de ce m-am gandit la ea fix acum :)). Probabil mi-am amintit de un tort facut acum multi ani de Buni cu blat de bezea (7 blaturi subtiri car foita), crema de ciocolata si ornat cu frisca.. si apoi cu fructe - coacae rosii...
Nu stiu cei cu mine dar m-a luat un soooon - si chiar ma uitam ca s-a inseninat afara si e soare... si eu dorm pe mine, abia vadce scriu :)))
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko De fiecare data cand reusesc sa o fac sa stea in picoare (fara suport si pe „teren accidentat„ - in sensul ca nu e drept, e canapea) sunt super fericita - desi sunt departe de a fi nemaipomenite, dar e bucuria aia ca am reusit sa o fac sa stea singura :))) Si cu bradul.
Iti multumesc mult. imbratisari :*

Trimiteți un comentariu